Tuugcee mucizem09_ doktor sürekli yatmayı önermiyor aslında psikolojik olarak bu seni iyi yapmaz dedi sadece ağır kaldırmak ağır iş yasak onun dışında normal rutine devam evet olabilir bu sıkıntım geçerse ben rahat bir hamilelik geçiririm gibi duruyor
mucizem09_ Tuugcee ozaman cokctehlikeli bi durum degil cunku burda okudugum yaticaksin ayagini yukari kaldiracaksin diyolardi hep doktorun onerisi boyle oluyornus
Tuugcee Smyrayldrm ayyyyy inş 🧿 bünye aynı olmasına rağmen her gebelikte nekaDar farklı yaşanılanlar 🤗
Smyrayldrm Tuugcee aynn oyle cnm ya 🥰 hislerim hep kız hayırlısıyla olursun allahım saglıklı versın hepımıze 🙏🙏❤️
Tuugcee mucizem09_ yok bana normal hayatına devam edebilirsin dedi iğneler ve bebek büyüdükçe dağılır kaybolur dedi inş bakalım
Kuzucccum O değilde canım aşırı yemek ıstıyor ama kendim yapmak ıstemıyorum yada eşim ıcın hazırlarım tadına bıle bakmam kokusundan rahatsız oluyorum biri hazırlayıp verse ahhh ne güzel ☺️🤰🙈
Mom61 Tuugcee banada ilaç verdi canım kalp atışını falan duyduk bebek iyi inşallah kanamamızda geçer 🤲🏻
Tuugcee Mom61 ne kullanıyorsun inş birdaha yaşamayız zaten kıstas aldıkları böyle kanamalarda bebek iyi mi büyüyor mu kese büyüyor mu kalp atışları iyi mi 🤲🌸
Cigdem175 Tuugcee 8+2 den selam:)) burda buluşmamız iyi oldu fikir alışverişi açısından:))hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek tecrübelisin öyleyse Allah bağışlasın bizlerde inş aynı duyguları yaşarız 🤲🌸