Zgr26 evet ya bizim burda hemen hemen bütün doktorlar ameliyat ücreti de almak için sezeryan yapıyor direk. Ben yine normal doğumu beklerdim de eşim askeri personel izin yazdırdı mecburen doğum için daha sırada bir sürü asker var suriyedeler. Planlı olması gerekiyordu doğumun, eşim de çok üzülüyordu ya göremezsem bebeğimi diye zaten izni 1 hafta. Kıyamadım çünkü 2 yıla yakındır tedaviler le bebek sahibi olmaya çabaladık ikimiz de. Görmek kucağına almak doğduğunda onun da hakkı diye düşündüm. Doktor da sezeryan deyince eşimle tamam dedik sezeryan olsun. Eşim le yavrum ikisi de sağlıkla gelsin de kollarıma ben sezaryen acısına da katlanıcam artık napim 🙏🏻🙏🏻😍😍❤️ Zaten kocamı yılda 3 defa görüyorum kıyamıyorum hiç ona ❤️

Ogretmenanneeee bende bebeğim doğunca heyecandan ve sevinçten gerçekten bu düşüncelerimi sileceğime inanıyorum açıkçası 🤗🤗🙏🏻

Aloneanqel 3 ay oldu Spinal sezeryan ile bebeğime kavuştum ilk günden her işimi kendim yaptım bebeğime de kendim baktım çok şükür bir sıkıntım olmadı hafif geçti biraz terleme ve bel ağrısı oldu o da zaten normal. İz kalacak diye çok düşünüyorsanız onun için doktorunuza krem sorabilirsiniz. Kesildiğini hissetmiyorsunuz bile zaten eğer çok korkuyorsanız genel anestezi isteyin ama bence bebeğinizin ilk anına şahitlik edin o ilk bakışı kaçırmayın inanın ki onu görünce hiç aklınıza iz ağrı acı gelmeyecek korku gelmeyecek güzel kolay bir doğum olur inşallah canım ☺️

Aloneanqel 3 sene once epidural sezeryen oldum iz kalicak ister istemez bende cok korkuyodum ilk dogumda oyle oluyo hep tek basina koskoca bir yerde tanimadigin insanlarin yaninda durmak korkutuyo ama sadece 5 dk korkuyosun ondan sonra mucizeni taniyosun kokusunu cekiyosun ondan sonra o iz var mi yok mu umrudna bile olmuyo suan 2 ye hamileyim 30+0 ve sezeryan olucam tekrardan sadexe merak var icimde kizim kime benziyo diyerek sende bunu dusun baska birsey dusunme sitrese girme ki bebisinde stres olmasin Allah kazasiz belasiz dogum yapmani nasip etsin

Hiranur15 amin canım cümlemize inşallah 🙏🏻 Allah razı olsun 🙏🏻❤️

Aloneanqel bence de doğru yapmıssınız. Benim normal olsun dediği halde ben sezaryen istedim☺️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Aloneanqel canım yanına kimyon ve rezene tohumu al demle hastane de o da çabuk gaz cıkarıtıuor bide rezene süt yapıyor hatta şimdiden içmeye başla bende sezaryen oldum 1 ay önce sütüm ve gazım hemen geldi

Anneninfikirleri bende sabaha kadar uyumamistm acıdan ölecek gibiydim tövbe etmiştim ssvd çok istiyordm ama.kizim daha 6 aylıkken hamile kaldm tekrar o acıyı yaşayacak olmak şimdiden çıldırtıyor

Sdhs06 sağol canım annemlere hemen söylicem sabah 🤗 sağlıkla büyüsün bebişin ❤️🙏🏻

Aloneanqel canım.ne korktum ne üzüldüm hatta amalyatheneye girerken doktorlar korkuyor musun dediğinde yook dedim hiç korkma ya vücudunda kesik olsun iz olsun sen bir can getireceksin dünyaya. Bundan ötesi varmı bende 3 şubata ikinci sezeryenimi olacam zaman grcmiyor bir an önce bebeğimi sagsaglim.kucahima almak istiyorum sadece

Aloneanqel hahahaha valla yapıştırma dıyorlsr tam bnde bılmıyırum mesela ben ılk sezeryan oldum hıc ız kalmadı ıkıncıde sezeryan bunda kalır mı bılmıyırum zaten bebek dünyaya. Gelince pek de umursamıyor. Insan ız var mı yok mu evlat bambaşka bırseymıs bnde çatlaklar gıtmedı sadece karnım ılk hamılelıkte çatlamıştı baya