Sezeryan Doğum Korkusu
Nurov ya işte içim almıyor 😅😂 sonuçta kesik ya eski haline dönmezse ikinci gebelikte sorun yaşarsam diye de korkuyorum. 🙈
Zgr26 hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️
Aloneanqel Rabbim hepimizi sagsalim kavuştursun bebislerimize güç kuvvet versin kaçış yok benim son 3 gün 😥
Ervaaa3434 ayy canım benim ya sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️ Perşembe sabah da bizim inşallah çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum 😬
Aloneanqel bide yanına kuru soğan Al çocuğu emzirmeden önce göğsüne sür sonra sil yara yapmıyor kuru soğan .
bide hurma koymuştum çantama hurmanın ortasından ısırıp iç tarafı bebeğin agzına sürmüştüm sarılım falan geçirmedi kan şekerini de düşürmedi
bendeonudiyorum Gebze’de yüzyıl hastanesi
Sdhs06 tamam canım sağol 🙏🏻😊
Aloneanqel bebegin kilolu olmasa neyse.. ama cikarken köprücük kemigi kirılabilir kanala takılabilir cocuk mesela. 3500 kg üstüne normal dogumda bir sürü tehlike oluyo
Mom0101
Biz 3 kardeşiz, 3 ümüz de 4,5 kg ve 4 kg normal, suni sancisiz doğmuşuz.. Allaha şükür hiçbirimizin de bir sağlik problemi yok 🙄
Aloneanqel ayniyiz demek ki cnm Allah büyük sende korkutma kendini 😂 diyene bak ya benim salı ölüyorum korkudan
Aloneanqel korkulacak hiç bir şey yok düşünmeden girmenizi tavsiye ederim ben ilk doğumum da isteyerek Sezaryen oldum ne ağrı ne sızı ne baş dönmesi ne yürürken zorlanma hiç birşey hissetmedim ama hiç bir şey düşünmeden araştırmadan girdim bu doğumum da sezaryen olacak yine araştırmıyorum videolara denk gelince geçiyorum korkmayın
Ervaaa3434 ayy 🙈🙈 napıcaz biz ya 🤷🏻♀️
Hazal01 sağol canım 🙏🏻 Peki normal doğum olma ihtimali oluyor mu ikinci doğumda ilki sezeryan olduktan sonra. Doktorun bu konuda birşey dedi mi?
Aloneanqel ssvd yi destekleyen doktorlar çok fazla ben kendim sezaryen istiyorum çünkü ben çatı muayenesinde bile rahat değilim doğumu hiç düşünemiyorum o yüzden kendi tercihimle sezaryen istiyorum
- Düzenlendi
Hazal01 beni de doktorum yaktı yoksa normal istiyordum ben. Tutturdu sezeryan sezeryan çatı muayenesi oldum çatımda bayağı genişti adam resmen elini komple soktu 🙄🤦🏻♀️ İkinciyi 5 yıl kadar sonra düşünüp, dikişlerim iyice iyileşince Allahın izni ile normal istiyorum. 🙏🏻🙏🏻 Allahım hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah 😍🙏🏻❤️
Aloneanqel vala kaçış yok bu bebekler cikicak öyle avutuyorum kendimi ve hafiflemek istiyorum bugün ayaklarımın sisliginden ayakkabimi giyemedim aglicaktim evet dedim sezeryan ne kadar zorlayabilir ki
miraninannesi1 allah kolaylık versin şimdiden ben uzun bir süre düşünmüyorum 😅yanımda kimse yoktu benim tek başımaydım hala rüyalarımda görüyorum o anları çok kötüydü🥺
Ervaaa3434 başta zorlamaz da sonrası nasıl olur acaba. 1 hafta da toparlanır mıyız ki? Annem gelcek 1 hafta onun da işleri var uzun süre kalamıyor işte 😕 sonra eşim ben ve kızımız tek kalcaz
Aloneanqel hayırlısı ile sağ salim bebeğinize kavuşacağınızı düşünün 🥰