nurdane3504 bende karışık alcam muhtemelen benim ev çok sıcak oluyor cünkü yazın bakalım artık zamanla öğrencez😂

Zezz canım çok yönlü kullanışlı örtü gibi düşün mesela bebegin üstünü ört altına ser kundak yap emzirirken örtünebilirsin vs vs herkesin bolca olması gerekiyor dediği şeylerden biri yani 😇

raabiia kısa kollu şeklinde olanlar var hem yazında giyer kışın da uzun kollulardan kışa doğru alırsın bebeğin gelişimine göre

Ya şu zıbını bol bol alın diyenleri bi türlü anlamadim ben mi kullanamadım yoksa gerçekten aşırı gereksiz bisey mi bilmiyorum giydiriyorum altini açmak icin bi açıyorum bütün göğsü açılmış cocugun tutturacak bisey yok yelek gibi birsuru para verdim aldim hic kullanmadim atlet aldim cunku hep yakası açılıyor hele 3 6 aylık tamamen çöp oluyor cocuk hareket ettikçe açılıyor yani

Yelizimmmm3447 ha ben ic zıbın diyorlar sandım hic iyi değil onlar tavsiye etmem yani ben hic kullanamadım

raabiia ıslak mendiiiiiil😂 birde yenidogan kiyafeti çok alma kızım 0-3 ay tulumlarina sığamadı kalıpları küçük galiba. Alt üst takimlar iyi ama tulumlar kisa geldi daha 17 günlüğüz

Srhtzlyh evet canım herkes aynısını diyor bi kactane alcam oda üstüne otursun diye o kadar geri kalanları büyük alıcam😄

EceEgemen peki lastiklimi yoksa normal çarşaf mı daha kullanışlı ona göre alıyım

Ikincibebis iyi oldu bunu söylediginiz deneme amaclı 1 2 tane alıyım geri kalan atlet o zaman

raabiia yan yatış yastığı bende bir yenidoğan için olması gereken bir şey 🙏🙏 bebek istesede düz dönemiyor içiniz rahat eder

raabiia o yazan kişi çıtçıtlı badiden bahsetmiyo canım farklı anlamıs ama zıbın dedikleri o altı çıtçıtlı badi sen onlardan boy boy al bolca hep lazım bence

SeymaK ben çıtcıtlı badiden bahsetmedim zıbın deyince iç zıbından bahsediyor sandım çıtcıtlı badiler Atletler en çok lazim olan şeyler google iç zıbın yazın benim soyledigim çıtcıtlı badiden cok daha baska bisey ilk doğduğunda atlet amaçlı giydirilen kıyafet ona gereksiz dedim :)

raabiia zıbını boy boy al hemen büyüyorlar,tulum hiç kullanışlı değil,alt açma örtüsü al 10 lu paket yeter.bez stogu yapma slerji olabilir.ana kucağı tam bir kurtarıcı mümkünde otomatik sallnanlardan al ,burun asprtrü mutlaka( ben her kustugunda burnunu çektim)ağız mendili,10 taneye yakın yenidogn kıyaft,gögüs pompsı mutlaka hatta elektrkli al kesinlikle.subsıcaklığını ölçmk için alet,tırnak makası mutlaka al doktorum hiç eldiven giydirtmedi bebeğin zekası gelişşin gitdirme dedi.banyo filesi hiç kullanmadım onun yerine tabana müslin örtü lcwden küçük boy serdim.gögüs pedi kraft gayet güzel bolcaa al.depend kilot büyük boy mutlaka sl dogumdn çıkınca 2 hafta kullandım.emzirme südyeni yada önü fermuarlı sporcu atleti ,ben pentiden aldım 6 aydır hâla onu giyiyorum😂mümkünse banyo havlusunu içi müslinli olanları tercih et bulamazsan ekstra havlu içine müslin al.mustela gögüs ucu kremi kurtarcmdı

tugce67-67 eldiveni hiç duymamıştim genelde yüzünü çizmesin vs diye takıyolar ya öyle alışmısız daha dogrusu🙄 tulum neden kullanışssız dediniz acaba ben görsel olarak seviyorumda 😄

raabiia bana da tulum alma kullanışsız dediler ama ben tulumları cok beğeniyorum cok yakistiriyorum o yüzden aldim 4 5 tane gerçekten kullanışsız ama cok seviyorum ya benim minnoş oğlum kucuk doğdu aman aman büyüyen bi bebek değildi giydirdim ben 😂cok minnos oluyorlar ya

raabiia zıbın tulum eldiven bere müslin bez ve ağız mendili stokla bence sağlıkla al kucağına