Sevgili tecrübeli anneler ve adayları bende bir anne adayı olarak kafam çok karışık yeni doğan bebek için başlangıç olarak mutlaka alınması gerek dedikleriniz neler var? Yada şu ürünlerden stokla çok lazım oluyor dediğiniz şeyler neler? Helppp 😂😇🙏
Hangisinden ne kadar gerekli???
Damlahtp müslin bezleri nerden aldınız
raabiia zıbın, tulum en gereklileri eşya olarakta puset çok kullandım ben evde, Bi yere giderken vs.
raabiia bem de çok sordum çevreme nevresim takımı olarak 2-3 tane yeterli ama sadece çarşaf daha fazla olabilir dediler
raabiia Ayy bende öyleyim canım ilk gebelik ne alayım diyorum onu bunu sepete ekle derken doldu acaba diyorum fazla mı ama çok alasim da var yaza da denk geliyor ama tulum kullanışlı olur sanırım sizin doğum ne zamana hayırlısı ile
nurdane3504 benimkide 25 mayıs kısmetse sizinki ne zaman☺️ Aynı işte bende liste yaptım en sonunda uymaya calısıcagim bakalım doldurmakta istemiyorumyer yok cunku😂
raabiia temmuz ikinci haftası gibi görünüyor benim siz tulum uzun kollu takım alabilirsiniz ama ben ne alsam hiç bilmiyorum da ortaya karışık alıcam 3-6 kışa denk geliyor çoğunluk öyle alırım artık genelde 1-3 ve çok almayın boyları çok çabuk uzuyor dediler
raabiia bol bol zıbın almanda fayda var canım mayısdaymış doğumun özellikle 3_6 ve 6_9 ay zıbın çok iyi olur☺️ ayaklı tulumlardan çok tavsiye etmem bebişler hemen büyüyor aldığımızla kalıyoruz 🤭
Tcrblianne dogru evet herkes öyle diyor uzun kollumu olsun peki kolsuz mu bir sürü çeşit var yaz ayı benim evde pek sıcak ama hangisi uygun olur ki ☺️
nurdane3504 bende karışık alcam muhtemelen benim ev çok sıcak oluyor cünkü yazın bakalım artık zamanla öğrencez😂
reyhan0508 muslin bez nedir oni bilmoyprum 🤗🤗
raabiia kısa kollu şeklinde olanlar var hem yazında giyer kışın da uzun kollulardan kışa doğru alırsın bebeğin gelişimine göre
Tcrblianne tamam canım cok tesekkurr🌼😇
raabiia 2 takım yeterli bence ama alez ve lastikli çarşaf alabilirsiniz ekstra
- Düzenlendi
Ya şu zıbını bol bol alın diyenleri bi türlü anlamadim ben mi kullanamadım yoksa gerçekten aşırı gereksiz bisey mi bilmiyorum giydiriyorum altini açmak icin bi açıyorum bütün göğsü açılmış cocugun tutturacak bisey yok yelek gibi birsuru para verdim aldim hic kullanmadim atlet aldim cunku hep yakası açılıyor hele 3 6 aylık tamamen çöp oluyor cocuk hareket ettikçe açılıyor yani