Htcsmlmucize içim rahatladı çok sağolun 😇
Bebeğin eşi
Bgrgn38M benim de öyleydi. İlişki olmasın zamanla yukarı çıkar dedi. Zaten yoktu ilişki. Sonrasında düzeldi çok şükür. Çok kişi de duydum zamanla yukarı çıktı bebek büyüdükçe korkmayın
Bgrgn38M bende ama sana tavsiyem araştırma Dr sor daha iyi googleden asla bakma psikolojin bozulur 🙏 insallah düzelecekler vnm Dr noalde yukarı çıkıyor dedi inşallah bizimde cikacak
Bgrgn38M hep yattim pek ev isi yapmadim 30. haftadan beri kanli mukudlu akintilarim oldu surekli hastanedeydik. En son 38 de yattim sancim ile dr umda yatirdi. 1 gece bekledikten sorna dönmeye baslayinca plesanta suni sanic vererek baslattilar doğumu sukur ikimizde saglikli ciktik.
Pembe-mavi teşekkür ederim 😇
Serapveminikleri inşallah canım Allahtan ümit kesilmez
2cakir_annesi çok şükür. Banada dinlen dedi bisey olursa hemen ara gel dedi
Bgrgn38M 🙏🙏 Korkmamaya çalışalim
Bgrgn38M aynı durumdayım bende plasenta aşağıdaymış benimde şimdi 30. Haftama giricem ama 22.haftadan beri böyle bakalım onun için doktor erken doğum riski var dedi haftaya randevum var o zaman belirlenicekmiş
Selinaymurat sezeryan mi olacaksınız
Bgrgn38M Benimde komplet plesanta previa tanısı kondu 23. De yatıyorum yormuyorum kendimi.Dua ediyorum inş kayar çok zor dedi doktor tamamen kapalı çünkü benim.kaymazsada dua edicez canım sezeryanda olsa sağsalim alalım bebişlerimizi canını sıkma sende,ben başta çok agladım nette okuduklarımada çok üzüldüm allaha şükür hemen toparladım bol bol dua ediyorum rahatlıyorum.sende kasma hiç kendini morallerimizi yüksek tutmamız lazım..
Bgrgn38M benimde 16. Hafta da aşağıdaydı 19.haftada yukarı çıktı ayaklarınızı biraz yükselterek uzanın mümkün olduğunca dinlenin
Bgrgn38M hiç belli değil daha haftaya bir kontrole gidicem yine bakıcak doktor ultrason dan ona göre söylüycekmiş
Zeynepturkman aynen öyle canım öncelik bebislerin sağlığı önemli
Selinaymurat hayırlısı olsun canım