Bgrgn38M banada 16 haftalikken asagida demisti doktor ama sonra değişti yukarı çıktı bildiğim kadariyla 25.haftaya kdr yukari çıkabiliyor cikmazsa o zamandan sonra sıkıntı oluyor normal dogum yapamazsn demişti doktor çıkar insallah canm daha

Bgrgn38M 14.haftadan beri oglumda belliydi. Esi asagidaydi ama tam kapali degildi. Dogum zaman-ı ayni anda hem suyum hem de esi yukari geldi. Ve de oglum dondu. Sukur normal yaotim dogumu.

Bgrgn38M bende 20+2 dün Dr banafa dedi cnm yukarı çıkma ihtimali yüksek ama cikmasada şahsen hicc sorun dgeil bana ve bebeğe zarar vermesin de sezaryan olsun 🙏🥰 yani kanamalara neden oluyor bide

Bgrgn38M hiç korkmayın benimde öyleydi plesenta previa marjinalistti erken Doğum riski var dedi doktorum kanaman olabilir dedi ve yukarı çıkmazsa normal Doğum olmuyor sezeryan yapıyorlarmış, ben hareketlerimi kısıtladım,yormadım kendimi ayaklarımı sabah akşam 10/15 dakika duvara dayayıp yattım ve hep elim karnımda dua ettim geçen haftaya kadar çıkmamıştı kendimi iyice sezeryana hazırlamıştım ama 34 üncü haftamda yukarı çıkmış dedi doktorum hatta ters duruyordu dönmüş ve normal yapabilirsin dedi 🙏hiç stres yapmayın hamileliğin ve bebeğinizin tadını çıkarın bol dua edin moral motivasyon çok önemli 💐

Bgrgn38M benim de öyleydi. İlişki olmasın zamanla yukarı çıkar dedi. Zaten yoktu ilişki. Sonrasında düzeldi çok şükür. Çok kişi de duydum zamanla yukarı çıktı bebek büyüdükçe korkmayın

Bgrgn38M bende ama sana tavsiyem araştırma Dr sor daha iyi googleden asla bakma psikolojin bozulur 🙏 insallah düzelecekler vnm Dr noalde yukarı çıkıyor dedi inşallah bizimde cikacak

Bgrgn38M hep yattim pek ev isi yapmadim 30. haftadan beri kanli mukudlu akintilarim oldu surekli hastanedeydik. En son 38 de yattim sancim ile dr umda yatirdi. 1 gece bekledikten sorna dönmeye baslayinca plesanta suni sanic vererek baslattilar doğumu sukur ikimizde saglikli ciktik.

Bgrgn38M 21 haftada detaylı ultrasonda benimki de aşağıdaydı şuan 25 haftadayım yukarı çıkmış