Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı
Safcan aaa valla canım 3 hamileligim benimde iki hamileliğimde başıma geldi ilk kızım dan sonra 2 kızma hamileydim doktor erkek dedi renkli ultrason da pipisi var dendi ve özelde sonra kızım oldu 😁 şimdi 3 hamileyim iki kere gittim erkek dedi sonra kız dedi 😁😁
Annecik_ dondurma yersen cocugun kafası donar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meltem_1990 benimde 3 kızımda karardı göğüs uçları bunda hiç bir değişiklik yok☺️
mutluaile11 eee bu mantığa göre çay da mı içmeyeceğiz ahahah yanmasın diye ilk defa duydum 😂
mutluaile11 aaa bunu ilk duydum ve çok hoşuma gitti 🤣🤣ne güldüm Allah senide güldürsün emi 🤗🤣🤣
Annecik_ benım karardı kız olcak 😁😁 ye eksıyı dogur ayseyı demısler ılk cocugum eksı yıyodum erkek oldu 😁
Annecik_ gebelik ilk zamanlarda bel agrırsa erkek kasıklar agrırsa kız derler 🤷🏻♀️
Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor
Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah
Gokceeeee-_ Benimde hep baştan belim ağrıyordu bel ve baş ağrısı çok çektim şimdi biraz hafifledi ama ayakta çok durunca birde oturunca uzun süre yastık koymadan hemen felç😣bide bacak ağrısı diyorlar sizde oldu mu yani varmi
Safcan aminn canım benim inşaallah aynen valla ah bu doktorlar ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ❤️
Safcan Bacak ağrısı benim de oldu masajlarla hafiflettim bacağını sıcak tutmaya çalış ara sıra zeytinyağı ile masaj yap ve bir tane poşetle güzel geceden sar tavsiyemdir uyguladım
Deryauzm27 amin kuzum amin inşallah🙏😍
Gokceeeee-_ ay çok teşekkürederim canım benim tavsiyen için deniycem inşallah yatakta dönerken bile ağrıyor yoksa dayanamam 😥Allah yardımcımızolsun canım çok zoe analık çoook😄😥