• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

Safcan aaa valla canım 3 hamileligim benimde iki hamileliğimde başıma geldi ilk kızım dan sonra 2 kızma hamileydim doktor erkek dedi renkli ultrason da pipisi var dendi ve özelde sonra kızım oldu 😁 şimdi 3 hamileyim iki kere gittim erkek dedi sonra kız dedi 😁😁

mutluaile11 aaa bunu ilk duydum ve çok hoşuma gitti 🤣🤣ne güldüm Allah senide güldürsün emi 🤗🤣🤣

Safcan 6ay da değişikmiş biraz😂 alışır insan be👶🏻 iyi bari çocuk çıkmadan söylemiş 😂

Esma_zrl biz ilk kalp atışları hep 176-184 arasıydı ama oğlumuz olacak

Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor

Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah

nes2009 bir dahaki kontrolde hem kız hem erkek demezse iyi 😂😂ben ona hazırladım kendimi artık🤣

Gokceeeee-_ Benimde hep baştan belim ağrıyordu bel ve baş ağrısı çok çektim şimdi biraz hafifledi ama ayakta çok durunca birde oturunca uzun süre yastık koymadan hemen felç😣bide bacak ağrısı diyorlar sizde oldu mu yani varmi

Safcan aminn canım benim inşaallah aynen valla ah bu doktorlar ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ❤️

Safcan Bacak ağrısı benim de oldu masajlarla hafiflettim bacağını sıcak tutmaya çalış ara sıra zeytinyağı ile masaj yap ve bir tane poşetle güzel geceden sar tavsiyemdir uyguladım

Gokceeeee-_ ay çok teşekkürederim canım benim tavsiyen için deniycem inşallah yatakta dönerken bile ağrıyor yoksa dayanamam 😥Allah yardımcımızolsun canım çok zoe analık çoook😄😥