• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

Emel38 ekşiyi de cok severim tatlıyı da kararma hafiften var mide bulantılarım fazla yok 🥰

Brs34 bu bıçak makas testi nasıl oluyor onları cok merak ediyorum ya 🥰😁

Zhra_cil bir yastığın altına makas bir yastığın altına bıçak koyuyorlar sende onlardan birinin üstüne oturuyorsun. Makas kız bıçak ise erkek😂

Yüzük falını kime yapsam doğru çıktı ona çok inaniyorum

Brs34 valla hamile olmayan arkadaşın tanıdığına bile yapmıştım kaç çocuğu var cinsiyetlerine kadar söyledim şok oldu 😀

Zhra_cil ipe yüzüğü geçiriyorlar göbeğinin üstüne sarkıtıyorlar. İleri geri şeklinde sallanıyorsa erkek, yuvarlak daire şeklinde sallanıyorsa kız😂 bana 3 kişi yaptı hepsinde kız çıkmıştı

Brs34 benimde kız çıkıyordu hep , hatta baya inanmıştım ona 😅 öğrendim ki oğluş geliyormuş 😀

Emel38 petek kenarında yerimi aldım ayaklarımı dayıyorum peteğe ancak ısınıyor 🤭

Gta_35 bende ilk oğlumda ileri geri gitmişti ikinci oğlumda yuvarlak cizdi kız sandım ama erkekmiş 🥰

Brs34 valla merak ettim bunu eşime yaptırcam 😁😄

Annecik_ kız neler var daha 11+3 deyim dün misafirlerim vardı biri diyor kalcan büyümüş kız digeri diyor yüzün güzelleşmiş erkek öbürü burnun büyümüş kız digeri tatlı yiyor kesin kız en son ay yeter diye bagırdım dedim siz yaşlı insanlarsınız annem kayınvalidem vardı bide komşum 😃 gidin milleti konuşun her zamanki konunuzun dısına cıkmayın diye bağırttılar brni allahtan alısıklar bana sustular bir sürü hurafe var vallahi bazen sıkıyor

Annecik_ Ayak üşürse tatlı aserirsen bel ağrısı birde baş ağrısı cekersen ha bide göbeğin aşağıda ve top gibiyse erkek bide guzellesirsen bunları hep duydum hepside bende var doktor erkek dedi 6 aya kadar sonra kız dedi anlamadım benim gibi olan var mi😂🤣

Annecik_ ben ikinci kez anne olacağım allah izin verirse sürekli uyumak istiyorum etrafimdakiler diyorki kız bebeği anneyi yorar oyuzden sürekli uyumak istersin ne alaka ilk çocuk yoruyor olmasin😂😂😂