• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah

nes2009 bir dahaki kontrolde hem kız hem erkek demezse iyi 😂😂ben ona hazırladım kendimi artık🤣

Gokceeeee-_ Benimde hep baştan belim ağrıyordu bel ve baş ağrısı çok çektim şimdi biraz hafifledi ama ayakta çok durunca birde oturunca uzun süre yastık koymadan hemen felç😣bide bacak ağrısı diyorlar sizde oldu mu yani varmi

Safcan aminn canım benim inşaallah aynen valla ah bu doktorlar ama dediğin gibi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları ❤️

Safcan Bacak ağrısı benim de oldu masajlarla hafiflettim bacağını sıcak tutmaya çalış ara sıra zeytinyağı ile masaj yap ve bir tane poşetle güzel geceden sar tavsiyemdir uyguladım

Gokceeeee-_ ay çok teşekkürederim canım benim tavsiyen için deniycem inşallah yatakta dönerken bile ağrıyor yoksa dayanamam 😥Allah yardımcımızolsun canım çok zoe analık çoook😄😥

nes2009 Kız oda başıma geldi 😂neler gelmedi ki bir kontroldede bebegin yanında eşine benzer bisey var dedi ikiz dedi herkes bir macerada öyle yaşadık şükür değilmiş 😂ah bu bacin neler çekti bu doktordan😂😂😂

Safcan Aynen öyle canım inşallah şifa olur deneyince yazarsın olur mu güzel dönüşlerini bekliyorum bebişlerimiz büyüdükçe bacak ağrılarımız bel ağrılarımız çıkıyor meydana ☺️

Gokceeeee-_ tabikide canım benim hemen deniycem eşim işten geldiğinde yapsın bana sarsın hemşire zaten kendis😂birazda benim işime yarasin😂

Safcan Evet benim de eşim yapmıştı masajımı bu konularda eşlerimizin desteği çok güzel oluyor 🥰

Gokceeeee-_ Kesinlikle bebegim benim Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah canım benim 🙏