• Gebelik
  • Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı

Annecik_ bence hiçbi hurafe doğru değil ya sonuçta yüzde 50 ya kız ya erkek olcak yani kiminde denk geliyo aa demek doğruymuş diyolar mesrla benim kız yakın arkadaşım da kız ikimizin de göğüs uçları koyu hamilelikte zaten normal bi durum bu cinsiyetle ilgili degil yani🤣

Safcan ben hep baş ağrısı çektim canım hiç ekşi çekmedi tatlı istedim ve kız ben hiç inanmam zaten böyle hurafe şeylere ya saçma geliyo sonuçta %50 yani ya kız ya erkek olcak işte kimine denk gelince demekki dogruymus diyolar ama sizin durum da tuhafmış yaa 6 aya kadar erkek sonra kız alışmışsınızdır da erkeğe 😁

SeymaK Kesinlikle katılıyorum canım Allahın işi rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı bir şekilde nasip etsin kim ne istiyorsa inşallah🙏😍

SeymaK Aynen öyle canım hurafe ben artık inanmıyorum gerçekten.
      Alışmıştık canım ya çokta sevindik bir kızım vardı birde oğlum olacak diye tek hayalim bir kız bir oğlandı belkide olur doğuma kadar Allah büyük belki hala öyledir hayirlisiyla inşallah 🙏

SeymaK bide sen rüyanda ne görüyordun cinsiyet olarak canım 🙏😍

Safcan aaa valla canım 3 hamileligim benimde iki hamileliğimde başıma geldi ilk kızım dan sonra 2 kızma hamileydim doktor erkek dedi renkli ultrason da pipisi var dendi ve özelde sonra kızım oldu 😁 şimdi 3 hamileyim iki kere gittim erkek dedi sonra kız dedi 😁😁

mutluaile11 aaa bunu ilk duydum ve çok hoşuma gitti 🤣🤣ne güldüm Allah senide güldürsün emi 🤗🤣🤣

Safcan 6ay da değişikmiş biraz😂 alışır insan be👶🏻 iyi bari çocuk çıkmadan söylemiş 😂

Esma_zrl biz ilk kalp atışları hep 176-184 arasıydı ama oğlumuz olacak

Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor

Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah