Cinsiyet Hurafeleri konuşalım mı
Safcan ben hep baş ağrısı çektim canım hiç ekşi çekmedi tatlı istedim ve kız ben hiç inanmam zaten böyle hurafe şeylere ya saçma geliyo sonuçta %50 yani ya kız ya erkek olcak işte kimine denk gelince demekki dogruymus diyolar ama sizin durum da tuhafmış yaa 6 aya kadar erkek sonra kız alışmışsınızdır da erkeğe 😁
Deryauzm27 evet ya erkek dedi sonra kıza benziyor dedi zalım😂
Safcan aaa valla canım 3 hamileligim benimde iki hamileliğimde başıma geldi ilk kızım dan sonra 2 kızma hamileydim doktor erkek dedi renkli ultrason da pipisi var dendi ve özelde sonra kızım oldu 😁 şimdi 3 hamileyim iki kere gittim erkek dedi sonra kız dedi 😁😁
Annecik_ dondurma yersen cocugun kafası donar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meltem_1990 benimde 3 kızımda karardı göğüs uçları bunda hiç bir değişiklik yok☺️
mutluaile11 eee bu mantığa göre çay da mı içmeyeceğiz ahahah yanmasın diye ilk defa duydum 😂
mutluaile11 aaa bunu ilk duydum ve çok hoşuma gitti 🤣🤣ne güldüm Allah senide güldürsün emi 🤗🤣🤣
Annecik_ benım karardı kız olcak 😁😁 ye eksıyı dogur ayseyı demısler ılk cocugum eksı yıyodum erkek oldu 😁
Annecik_ gebelik ilk zamanlarda bel agrırsa erkek kasıklar agrırsa kız derler 🤷🏻♀️
Asyaayaz1 Erkek bebeğim olacak bel ağrısından artık duramıyorum ben birtek buna inandım kızlar gerisi batıl inanç geliyor
Deryauzm27 rabbim sana bağışlasın annesi inşallah rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin 🙏😍😍🤗sağlıklı bir şekilde😍ya bu doktorlarida anlamıyorum sırf söylemek için söylüyorlar sağlıklı olsunlarda kuzucuklarimkz Allah büyük inşallah