Kızlar ocağın sonuna gidiyoruz 😍 35+1 olduk çok şüküüürrrr🙏❤️ Bebiş 33 ten beri doğum kanalında🥰 bakalım ne zaman gelecek 😍😍 26 Şubat günüm bitiyooo az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alırız. Bu aralar sık sık büyük abdeste çıkıyorum kahverengi lekelenmem oluyor 2 haftadır. En son bebiş 34 te 2,500 grmdı 🥰 her hafta kontrole gidiyoruzz. Malum kanala girmiş. Elbise yıkama ütüleme işleri tamam👍Geçtiğimiz hafta çekimde tamam 👍 salıda Allah kısmet ederse kontrol çıkışı beşiğimizi arabamızı da aldık mıı herşey tas tamam 👍 Sabırsızlıkla yolunu gözlüyorum oğluşumun 👀 bu aralar hareketleri azaldı yalnız 😒 çok heyecanlıyız ama sanki halaaa inanamıyorum bebişim olacağını hareket etmese hamile olduğumu unutuyorum hala 🤣bizde böyle gidiyor sizler nasılsınız meler yaptınız bebişler nasılşl 👀🙏❤️
Şubat anneleri
Mucizeeemmmmmm bizde 37+2 yiz büyük ihtimalle sezeryan olacağı için Subat başı prensesime kavuşacam kısmetse 🙏☺️🧿
Nazlicann1993 bizde 37+2Ocak sonu sezeryanla doğum olacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Mucizeeemmmmmm bizde bugün 36+6 olduk yarın 37 olacağız. Bizim de herşey tamam çok şükür. 10 şubatı bekliyoruz
Bizde kızımla 36+5 olduk. Hayırlısıyla kucagimiza alırız insAllah kuzularimizi 🤭🥰heyecan dorukta🐣
Gulsumbozkurt bana da 30 ocak istersen alırız alınabilir dedi biz eşimle 2 şubat düşündük kısmetse ama nasip o zamana kadar gelmek istemezse bebeğim
Mucizeeemmmmmm benim de 26 Şubat doğum gözüküyor hemen hemen aynı kiloda :) kıyafetleri ütülemedim dolap beşik gelmedi onun gerginliği var hatta çantamı bile hazirlamadim. Ağrıdan ağlıyorum bazı akşamlar sabaha kadar uyuyamıyorum. Bugün resmen el parmaklarımı bile kapatamadim ağrıdan.
Mucizeeemmmmmm 36+1 hala doğum şekli belli değil 🤷 çatı muayenesi yapılmadı bacak ve çatı ağrısından , mide yanmasından duramıyorum ama 🙄
Mucizeeemmmmmm 38+2 ben ocak annesi olmayı umuyordum ama oğluşum şubatta gelmeye niyetli sanırım başı kanalda ama geçen haftadan bu yana ilerleme yok😬 sanci yok akıntı yok beklemedeyiz 👶halbuki herseyini de hazırladım ama sanırım o hazirlanamadi daha😁
Mucizeeemmmmmm bizde 37+3 olduk son günler şubat 11 gibi olur doğumun demişti doktorum normal olucak son 18 uygulamaya göre rahmimde sızı dışında bide hafif kramplarım dışında bi belirti yok gelmeye niyeti vardır umarım çok bekletmez🤣🙏🏻👨👩👧👧
Mucizeeemmmmmm bende 35+1 ım 2. Sezeryan olduğu için 18 gün kaldı doğuma benimde 😁 erken doğum riskim vardı rahim ağzı yetmezliğinden bakalım ne zmana doğum olcak 😇
Mucizeeemmmmmm 38+2 her şeyini hazır şubata kalmaz diyordum ama umudu kestim hiçbir belirti yok 🤷 40+0 doğsa bari gecikmese diye düşünmeye başladım 😂
Mucizeeemmmmmm 35+2 de biziz perşembe gün alıcaz inşallah rabbim bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
zumra123 biz 1 gün büyüyüz🥰
eda0238 hiç kan değerlerinize bakılıyor mu? Vitaminlerle eksik olunca eklem ağrıları oluyor. Sabah yumurta tüket demişti bana doktorum önlemek için. Bunu doktorunuzla bir görüşün. Mutlaka çözümü vardır. Çok üzüldüm yaa
Mucizeeemmmmmm yaa bizde aynı gundeyiz bakalım ama nezaman gelecek bizimkiler bi kaç gündür bel ve karin ağrım var korkmuyo değilim 🤗benim doğum kanalında değildi en son ama doğum pozisyonunu almıştı tekrar donmediyse😊 32+5 de 1900 gr di tekrar muayene 36 +5 de ozamana nekadar olur meraktayim .. bizim kıyafet işi bitti çanta da hazır zaten bi kıyafet aldım kızından dolayı küveti beşiği arabası puseti herseyi vardı bi beklemek kaldı heycanlı heycanli🙃 hayirlisiyla gelsinler