Biz de 35+5 haftaliktik cuma günü 2.384 biraz geriden geliyor kilosu galiba sezeryan için Haftaya persembe gun alacağız her seyimiz tamam elhamdülillah Sagliklica gelsin minnoslarimiz insaAllah❤️

38 hafta da kesin sezeryan oluyor mu? Ben şuan 33+6 haftalığım sezeryan istiyorum

eda0238 sağlık ocağına bilgi verdiniz mi gebelik için? Beni 40-45 gün gün gibi süreyle kan vermem için çağırıyorlar. İdrar ve kan bakılıyor. İlaç yetmezse iğne ile takviye yapıyorlar. Kendi doktoruma da bildiriyorum kan sonuçlarını. Lütfen yaptırın.

Mucizeeemmmmmm 38+1 olduk yalancı sancı ve arada kaşık ağrısı oluyor kuvvetli hareketler oluyor o kadar şimdilik bakalım kanala girmiş mi bebiş çarşamba günü çatı muayenesi yapılınca anlıcaz 😊

Mucizeeemmmmmm biz de 35.haftayı bitirdik sizinle neredeyse aynı şeyleri hissediyorum ve yaşıyorum tek fark benim oğlum çok hareketli ve hareketleri azalmanın aksine kilosu arttığı için daha da güçlendi depremler yaşatıyor bana:)

Secil_zeynep doktor bi tarih vermedi gidişat normal doğumu gösteriyor dedi. muhtemelen gittiği yere kadar bekletecek. size gün verdi mi? bir de sancıya benzer biseyler yaşıyor musunuz

Mucizeeemmmmmm 35+0 dayız. 2600 olmuluz dün kontrol vardı. Makat geliş omsebeple 37de tekrar gideceğiz eğermhala dönmediyse seseryan için gün alacağız.

tnc35 bende 38+2 yim. sadece halsizlik var üzerimde onun dışında kızım 2 gündür çok hareketli normalde yavaşlamıştı hareketleri. ama tık yok.

Mucizeeemmmmmm bizde 37+4 olduk hayırlısyla 38. haftamızda herşey belli olacak normal mi sezeryanmı herşeyi hazır

dumansule bizde 38+2 yiz hareketleri azalmıştı aynı sizinki gibi iki gündür çok hareketli bende de halsizlik var gelmeyi mi düşünüyorlar acaba😂😂

Bsr57 biri burada şey demişti. hareketleri çoğaldı ondan sonra doğumum oldu vs diye. benimki de sürekli kadılıyor mesaneme baskı yapıyor o da sancı oluyor. acaba kanala mı girmeye çalışıyor.akşamları genelde öyle birkaç gündür.

dumansule benim de 1 2 haftadır hareketleri azalmıştı bi kaç gündür hem hareketleri çoğaldı hemde kasılmaların arttı uzun sürede geçmiyor

Mucizeeemmmmmm 37.haftadayız bizde 😇 herşeyimiz hazır 9 şubata spinal sezaryen için günümüzü aldık artık sayılı günler kaldı çook çok heycanlıyım kızım yaz’ı kucağıma almak için 🥰 rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏻🧿

Bsr57 sen benden önce doğuracaksın galiba sadece yattığım zaman gece o sıra sancı yapıyor bebek o da kısa süreli🙈