Mucizeeemmmmmm 38+2 ben ocak annesi olmayı umuyordum ama oğluşum şubatta gelmeye niyetli sanırım başı kanalda ama geçen haftadan bu yana ilerleme yok😬 sanci yok akıntı yok beklemedeyiz 👶halbuki herseyini de hazırladım ama sanırım o hazirlanamadi daha😁
Şubat anneleri
Mucizeeemmmmmm bizde 37+3 olduk son günler şubat 11 gibi olur doğumun demişti doktorum normal olucak son 18 uygulamaya göre rahmimde sızı dışında bide hafif kramplarım dışında bi belirti yok gelmeye niyeti vardır umarım çok bekletmez🤣🙏🏻👨👩👧👧
Mucizeeemmmmmm bende 35+1 ım 2. Sezeryan olduğu için 18 gün kaldı doğuma benimde 😁 erken doğum riskim vardı rahim ağzı yetmezliğinden bakalım ne zmana doğum olcak 😇
Mucizeeemmmmmm 38+2 her şeyini hazır şubata kalmaz diyordum ama umudu kestim hiçbir belirti yok 🤷 40+0 doğsa bari gecikmese diye düşünmeye başladım 😂
Mucizeeemmmmmm 35+2 de biziz perşembe gün alıcaz inşallah rabbim bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
zumra123 biz 1 gün büyüyüz🥰
eda0238 hiç kan değerlerinize bakılıyor mu? Vitaminlerle eksik olunca eklem ağrıları oluyor. Sabah yumurta tüket demişti bana doktorum önlemek için. Bunu doktorunuzla bir görüşün. Mutlaka çözümü vardır. Çok üzüldüm yaa
Mucizeeemmmmmm yaa bizde aynı gundeyiz bakalım ama nezaman gelecek bizimkiler bi kaç gündür bel ve karin ağrım var korkmuyo değilim 🤗benim doğum kanalında değildi en son ama doğum pozisyonunu almıştı tekrar donmediyse😊 32+5 de 1900 gr di tekrar muayene 36 +5 de ozamana nekadar olur meraktayim .. bizim kıyafet işi bitti çanta da hazır zaten bi kıyafet aldım kızından dolayı küveti beşiği arabası puseti herseyi vardı bi beklemek kaldı heycanlı heycanli🙃 hayirlisiyla gelsinler
Biz de 35+5 haftaliktik cuma günü 2.384 biraz geriden geliyor kilosu galiba sezeryan için Haftaya persembe gun alacağız her seyimiz tamam elhamdülillah Sagliklica gelsin minnoslarimiz insaAllah❤️
38 hafta da kesin sezeryan oluyor mu? Ben şuan 33+6 haftalığım sezeryan istiyorum
Mucizeeemmmmmm 38+1 haftalığım gelmiyorrr 😩
Pembe-mavi uzun süredir hiç bakmadılar hatta hamileliğim boyu bir kere bakıldı diyebilirim 🙄
eda0238 sağlık ocağına bilgi verdiniz mi gebelik için? Beni 40-45 gün gün gibi süreyle kan vermem için çağırıyorlar. İdrar ve kan bakılıyor. İlaç yetmezse iğne ile takviye yapıyorlar. Kendi doktoruma da bildiriyorum kan sonuçlarını. Lütfen yaptırın.
Mucizeeemmmmmm 38+1 olduk yalancı sancı ve arada kaşık ağrısı oluyor kuvvetli hareketler oluyor o kadar şimdilik bakalım kanala girmiş mi bebiş çarşamba günü çatı muayenesi yapılınca anlıcaz 😊
Mucizeeemmmmmm biz de 35.haftayı bitirdik sizinle neredeyse aynı şeyleri hissediyorum ve yaşıyorum tek fark benim oğlum çok hareketli ve hareketleri azalmanın aksine kilosu arttığı için daha da güçlendi depremler yaşatıyor bana:)
hhulyas benim de 35+3 aynı şekilde hareketler arttı uyutmuyor artık😅sizin gününüz belli mi