Htcklygt çook teşekkür ederiz 🙏🏼 Darısı başınıza inşallah sağlıkla gelir bebişiniz 🙏🏼🌸

Zhanaat Amiin çook teşekkürler 🙏🏼 Dualarım sizinle sağlıkla hayırlı doğumlar diliyorum 🙏🏼🌸

Esssgi merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun, alllahım analı babalı büyütsün inşallah 🙏
ben sunan 36+3 deyin ve bebeğim hala kafasını çevirmedi. Salı günü kontrolde hala çevirmemiş olursa sezeryan tarihi belirlicez. Sormak istediğim; baş ağrısı çok oluyormuş sezaryan sonrası doğrumu? Ve başka rahatsız edişi semptomlar yaşadınız mı?

Dgnyagli Dgnyagli merhabalar çok teşekkür ederim amin inşallah Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah size de 🙏🏼 Yaşamadım ben de çok duydum o yüzden neskafe içtim bol bol su içiyorum anestezi doktoru başını ve omzunu altında 2 yastık varmış gibi yüksekte tut dedi o şekilde yaptım

Esssgi bol bol nescafe içmeniz bebek için zararlı olmazmıymış peki? Cafein sütten bebeğe geçince bi sorun oluşmuyormuymuş? Normalde cafein tüketmeyin diyorlar ya, oyüzden kafamı karıştırıyor bu

6 gün sonra

Esssgi Ay o kadar güzel anlatmışsınız ki okurken gözlerim doldu. MaşAllaj çok güzel geçmiş doğumunuz. Darısı hepimizin başına. Bebeğinize , size ve eşinize sağlıklı sıhatli uzun bi ömür diliyorum🙏🏻🧿

Esssgi

Ben de epidural olucam ama uyku istiycem olurken. Bastırma yaptılar mı?
          Hayırlı olsun bebeğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
          Ben böbrek ağrısı çektim acaba ondan daha ağır mıdır ki ağrılar

Esssgi hayırlı olsun cok guzel gecmis 😊darisi benle ogluma insallah

Mcakir çookk teşekkür ederiz amin 🙏🏼❤️ Darısı başınıza inşallah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur sizin de ☺️

Şu an nasılsınız? Dikişleriniz nasıl? Ne düzeyde hareket edebiliyorsunuz? İnşallah hepimizin doğumu böyle güzel geçer 💘 bizle paylaştığınız için teşekkürler 💘

Zehra_001 çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah her şey yolunda gider 🙏🏼 Kanama kontrolü yaparken hafif hafif karnıma bastırarak alttan baktılar. doğumdan sonra bacaklar uyuşuk olduğu için alttan baktıklarını hiç hissetmedim bastırırken karnımda ağrı oldu evet ama dayanılır düzeyde inanın korkulacak hiçbir şey yok ☺️

Esssgi allah analı babalı büyütsün 🥰 bizim de ters sezeryan günü alacağız bu hafta. Kum torbası koydular mı karnınıza ya da korse hemen taktınız mı? Bizim gibi sezeryan günü bekleyenlere başka tavsiyeleriniz var mı 🥰 teşekkürler