Merhaba kızlar 7+6 haftalık hamileyim betam 87020 şuan sizce nasıl yani bana biraz fazla gibi geldi de merak ettim yardımcı olurmusunuz 🥰🥰🥰

Asil_Egem canım doktora göründün mü? Bazen insanlar yüksek betayı ikiz gebelik zannediyor ama bu mol gebelik belirtisi de olabilir. Yani en garanti yöntem doktordan fikir almak

oykuduru21 hayır sağlık ocağına bilgilendirmeye gitmiştim genel test yapıyorlar orda çıktı

Asil_Egem arkadaşlar şunuda söyleyeyim doktorum herşey normal dedi bi sıkıntımız yok sadece kayın babam ikiz eşi ve eşimin iki teyzesinin de ikizi var ben o yüzden olabilir mi diye sordum yoksa bebeğim çok şükür iyi 😌

ebruu19 ben biraz ikiz istiyorum da o yüzde ailede de çok olunca aceba dedim😂😂

Asil_Egem süper.. Ee kese görünmedi mi?? Ben de 5+3te çift kese görülmüştü? Ayy yoksa tek yumurta ikizi mi olacaklar 😂

Asil_Egem bilgim yok açıkcası bu haftalarda beta bakılmaz pek. İlk değeriniz kaçtı ve ne zaman ölçülmüştü?

Asil_Egem ikiz babadan değil anneden oluyor diye biliyorum canım. Senin tarafında var mı ikiz? Bir de kalp atışları ile anlaşılıyor.

Tugcekkkkk yani kese tek görünüyor gittiğimde zaten bebekde küçük daha o yüzden aceba olur mu dedim 😂

Asil_Egem o bthcg değerinde kese de bebek de gözükür , ikiz olup olmadığını ancak kadın doğumcunuz söyler,
                Bhcg değeriniz ayrıca normal yüksek değil

iremgun 20 günlük 485 di canım doktorum bakmadı sağlık ocağına kan testi veriyoruz orda çıktı genel bakıldı yani rutin yapılan testlerde