ebruu19 ben biraz ikiz istiyorum da o yüzde ailede de çok olunca aceba dedim😂😂

Asil_Egem süper.. Ee kese görünmedi mi?? Ben de 5+3te çift kese görülmüştü? Ayy yoksa tek yumurta ikizi mi olacaklar 😂

Asil_Egem bilgim yok açıkcası bu haftalarda beta bakılmaz pek. İlk değeriniz kaçtı ve ne zaman ölçülmüştü?

Asil_Egem ikiz babadan değil anneden oluyor diye biliyorum canım. Senin tarafında var mı ikiz? Bir de kalp atışları ile anlaşılıyor.

Tugcekkkkk yani kese tek görünüyor gittiğimde zaten bebekde küçük daha o yüzden aceba olur mu dedim 😂

Asil_Egem o bthcg değerinde kese de bebek de gözükür , ikiz olup olmadığını ancak kadın doğumcunuz söyler,
          Bhcg değeriniz ayrıca normal yüksek değil

iremgun 20 günlük 485 di canım doktorum bakmadı sağlık ocağına kan testi veriyoruz orda çıktı genel bakıldı yani rutin yapılan testlerde

sevimlieyuboglu61 bide ben keseyi 4. Haftamda bebeğimi de geçen hafta gördüm ailede olunca aceba olabilir mi diye düşündüm🥰

Asil_Egem oda bişeymi benim 7+0 da 113000 di doktor bu 4 aylık bardır dedi ultrasonda baktıktan sonra 7 olduğunu öğrendik 7+4 tede 132000 di sağlık ocağında yapmışlardı

Ebruu0 abooo neden öyleydi peki ya netten de baktım ama normal galiba 7-12 haftalarda 7650-290000 olması gerekiyormuş

Asil_Egem aa benim de öyleydi😊 yok canım bu değere 7+6daki değerin normal yani 2 kat artıyor gerçi belli bir zamandan sonra o kadar artmıyorda olabilir belki. Eğer artıyorsa benim değerim 200binlerde falandır. Benim 4+0da ölçüldü beta bir daha ölçülmedi o yüzden bilemiyorum ama sorun yokmuş nasılsın abebeğini görmüşsün 🤲🌸

Evet normalmiş ama ilk hamileliğimi 671 le öğrenmiştim bu yüksek çıkınca endişelenmedim değil doktorda sorun yok deyince rahatladım

iremgun evet canım çok şükür iyi bebeğim normalde ölçülmüyor zaten ama sağlık ocağına kan veriyoruz genel bakılıyor ya ben farklı şehre geçtiğimden dolayı sağlık ocağına geç gittim o yüzden kan verince onuda görmüş oldum 🥰🥰🥰