Evet normalmiş ama ilk hamileliğimi 671 le öğrenmiştim bu yüksek çıkınca endişelenmedim değil doktorda sorun yok deyince rahatladım

iremgun evet canım çok şükür iyi bebeğim normalde ölçülmüyor zaten ama sağlık ocağına kan veriyoruz genel bakılıyor ya ben farklı şehre geçtiğimden dolayı sağlık ocağına geç gittim o yüzden kan verince onuda görmüş oldum 🥰🥰🥰

Mrve2424 teşekkürler canım peki birşey sorucam asla yemediğin ve sürekli yediğin birşey var mı gebelik gelişimi için

Tek kese tek kalp atışı gördüyse ikiz değildir büyük ihtimal. Beta değeriniz de normal benimkide çok yüksek çıkmıştı

Merhaba kızlar bende ptesi 270 le öğrendim bugün 630 çıktı. Doktorum cuma tekrar bakalım ptesi salı da usg yaparız dedi ☺️ 4+3 çok yeni rabbim sağlıkla tamamlamayı hayırlı doğum nasip etsin hepimize 🤩♥️

Asil_Egem yok cnm malum bulantilar sevdigim birseyi o an yemek istemiyorm sevmedigim seyleri cnm cekio. O an midem ne kabul ediosa onu yemeye calisiyorm. Ama süte ve muza basladim hergun süt 1 muz. Birde her sabah mutlaka 1 yumurta yiyorum. Harici herzamanki gibi besleniyorm

Mrve2424 ya ben asla süt içemiyorum yoğurt yemeye çalışıyorum benimde sütten inanılmaz midem bulanıyor çünkü

6 haftalikken 53780 gibi bir degerdi iki kese göründü kalp atışını duyduk ikisininde. Ama beta degeri tek başına ikiz demek olmuyormuş.

Asil_Egem bnde sevmezdim ama simdi iyime gidio. Diyorum ya garip sekilde sevdigim seylerden uzaklastm sevmediklerim hosuma gider oldu.

Mrve2424 genelde öyle oluyor demek ki bende şuan sevdiğim herşeyden midem bulanıyor