ipekkk12 AyGC Gaziantep liw hospital 4500, doktorum dışardan geldiği için bu fiyat normalde daha uygunmuş
hiraselesra ipekkk12 bende gaziantep canim benim ozel kemal bayindir hastanesine gidiyorum ama daha sormadim gaziantep ozel hayat hastanesinde dogum yaptim kizimda epidurap 2000 verdik
Eylul_melek Nesrinnur çok fazla değil mi ya bende özel hastanede normal doğum yapmayı planlıyorum 1,500₺
birprensesvebirprensannesi AyGC İstanbul Esenler Avicenna hastanesi 1900 normal doğum 2300 sezeryan tabi büyük ihtimal yılbaşında zam gelmiştir sormadım en sonki fiyatını 🤷
Nuraygokce birprensesvebirprensannesi normali bilmiyorum ama sezeryan 2500 olmuş bende oraya gidiyorum
mvdlrnr birprensesvebirprensannesi 2300 normal 2550 sezeryan olmuş fiyatları. Hangi doktora gidiyorsunuz bende avicennaya gidiyorum 🙈
Beyzahturgut [silindi] canıım bu zamlı fiyatımı ya ben önümüzdeki haftalarda yapıcam doğumumu muhtemelen yılbaşından bir iki gün önce 2800dü normal doğum okadar arttıramazlar heralde 🤦🏼♀️
GozdeDeniz esinaltintaas bende geçen hafta gittiğimde sormuştum 5000 dediler herkese farklı fiyat mı çekiyorlar anlamadım ki sırf bu yüzden doktorumu hastahaneyi değiştiricem…
Buseyvz AyGC Bursa medicalpark 5250 spinal ve ya epiduralde ekstra alınmıyorsa tabi onu sormayı unutuyorum her seferinde 😊
-Ozlemcelik388 Kayseri Özel Erciyes hastanesi. Doktorum ora ile anlaşmalı. 6 milyar doğum 1 gece kalacam
Gorkim Melekkk9595 nezmn doğum yapacaksınız ben yeni fiyat aldım sadece normal doğum 11500 çok üzüldüm hatta doktorum orda
Sevi36610 Özel Kocaeli hastanesi sanırım 10-18 bin civarı olacak Die düşünüyorum tam net konuşmadık.sezeryan + miyom ameliyatı.muayeneler dahil değil.
Aloneanqel AyGC Tarsus Medical Park Hastanesi - Ahmet Melih AKKUŞ - 2021 ücreti 2500 TL Normal / Sezeryan aynı kızlar bilen var mı, TSK askeri personel indirimi oluyor mu doğum ücretinde medical park ta??
Denizcyc Aloneanqel Evet oyakla anlaşmalı. Oyak platforma girersen orada listede var. Yüzde 10-20 arası indirim yapıyorlar.
idilipek magnolia_ doktorunuz kim sizin? Bende ayni hastaneye gidiyorum yilbasindan once sordugumda zorunlu sezeryan 2500 demislerdi sizin neden 5200 tutuyoki