İstanbul Reyap Hastanesi normal doğum 3500 sezeryan 4000. Epidural istenirse +750. Normal doğumda 1 gece, diğerinde 2 gece kalınoyormuş. Fazla kalınacak her gece +500. Mesai dışı olup kendi doktorunuzu isterseniz +500.

AyGC dogum şeklımız bellı degıl o yuzden normal olursa 2.500 sezeryan olursa 2.750 inşallah normal olur ☺

AyGC adıyaman özel gözde hastahnesi mesai saaıt dısı dogum olursa toplam 4200 cıvarıymıs

Meryemie21
    Kuzum doktorum Çetin Öcal doğumum şimdilik normal görünüyor sezeryan olursada aynı fiyatmış sadece epidural istersek+750 lira denildi. Egm indirimiyle %20 uygulanıyor

AyGC izmirde ikamet eden bi özel hastanede dogum yapacağim inşallah normalde sezeryan da ücreti 5 bin tl. Epidural istersem ekstra 500 tl veriliyor.

Sermec27 tabi ki farklı bursa medicana 10 bin civarı Doruk hastanesinde doğum yapıcam 3900 normalde sezaryende aynı epidural ekstra 600

KubosM anladım canım herşey dahil mi peki yani bu sadece doğum ücreti mi çünkü doğumda topuk kanı hastahane yatış masrafları vb ekstralar da çıkıyor ya ?

Meryemie21
        Kuzum benim doğumdan sonraki kontrolüm bebişin ilk muayenesi topuk kanıda içinde denmiş eşime

Bursa Ceylan Hastanesi normal 3250 sezeryan 3500 epidural 500 🙄😁

ZerrinSan geçen hafta gittim doktora sordum tam anestezi sezeryan 6500 civarı demişti diğerlerinde fiyat farkı var ama ben tam anestezili sorduğum icin tek bildiğim fiyat o

AyGC Konya Meram akademi 5 bin TL ödedik doğum muayene ücretleri ve 1 tane refakatçi ödememiz içinde dahil ☺️