Doğum ücretleriniz ne kadar?
Sehertsn Algomed Eda kolağasıgil
Shkznc doğum paketimi bu muayneler dahil mi yani yoksa sadece doğum + oda mı
Fadimehnk doktorunuz kim 🤭
Iremayca3108 tamamlayıcı sağlık sigortası yaptiriyorsunuz hastanenin anlaşmalı olduğu demir hayat iki can sigortasi diye bir şey var hamileyken bile alabiliyorsunuz.onu aldığınızda dediğim gibi başka hiç bir ücret ödemiyorsunuz.sadece detaylı ultrasonu karşılamıyor e onda da zaten başka bir yere perinatologa gidiyorsunuz haklı olarak ayrıca ücret ödüyorsunuz.fakat yeni zam gelmiş size 6500 demiştim ama şu an 8500 olmuş.
[silindi]
AyGC istanbul florence nightingale 14000 TL 🤦🏻♀️😂
Tugcece ucret guncelmi bende fiyat alacaktim nisan baai dogumum bilgi verirmisiniz
AyGC Hastane ile görüşmedim henüz ama forumda gittiğim hastaneye giden arkadaşlar 3500 yazmışlar 2021 itibari ile sezaryen ve normal aynı fiyatmış
Hllmag dışarıdan olcak doktorum
AyGC İstanbul / Beşyüzevler
Özel Şafak Hastanesi normal doğum 2.500 seseryan 3000 dedi doktorumuz bakalim ozaman ne yasicaz hangi dogum sekli olur Allah bilir tabi tercihim normalden yana ins sağlıkla gelsinde nasil olursa olsun
Sibelezgi yani ben Ocak ayında aramıştım benim doğumumda Allah izin verirse Nisan’da. Nisan ayında fiyatlar değişir mi dediğimde belli olmaz gibi bir cevap aldım saçma geldi 6 ay da bir fiyat değişikliği olabilir ama 3 4 ayda değişiklik olmaz diye düşünüyorum. Haftaya gideceğim Adana’ya bakalım o zman da yüzyüze konuşacağım.
Tugcece bende sehir disindan gidiyorum ama ailem adanada yumurtalikta oturuyorum.nisanin ilk haftasi bende fiyat alayim size yazarim indirim yaparsalar sizde belki faydalanirsiniz