AyGC antalya uncali meydan hastanesi normal 3250 sezeryan 3500 bizim ne olcak bakalim dogumumuz belli dgil dha norml gidioz suan

AyGC Sakarya Özel Medar hastanesinde yapacağım nasipse
7 yıl önce kızımın doğumunu gerçekleştiren doktorumuz nasipse bu kes oğlumuzun doktoru olacak
Fiyat 3.300 Psikolog Diyetisyen İkramlar Hastaneye çıkışı ve Doğum albümü gibi hizmetleri dahil

AyGC evimin arkasına şehir hastanesi yapıldı sürekli oraya gidiyorum çok memnunum özel hastane gibi dr da iyi Manisa’da yaşıyorum bu arada Grand Medikal de sezeryan 5000tl

Vm medical park Ankara hastanesinde doğum paketi yaptırdım 7500 TL

AyGC Bahçelievler Medikalpark Hastanesi (normal dogum )dogum paketi aldım
    8750 TL kısmet bu hafta belli olacak normal mi sezeryan mı 37 hafta içindeyiz

Medicine hastanesi 3000 tl

• Alps bunu yanıtladı.

@37#12700614 2014 de buyuk kizimi 650 tl ye
      2016 da 2. Kizimi 1200 tl ye dogum yaptım bende bagcilar medipolde simdiki fiyatlara baktim da ağzım açık kaldı,
      Şimdi ise 3.kizimi nasipse Sefaköy medipol düşünuyorum herhalde 3000 yakin o da

Fer4h ben Murat özşahine gidiyorum 10gun önce arkadaşım doğum yaptı grandda acil alındı Bebek tansiyon varmış bilmiyorum 5000tl dediler bize 🤷

AyGC Medipol e gidiyorum bugün sordum. Normal 2.300
      Sezaryen 3600
      İsteğe bağlı sezaryen 6.000 küsür. Kendi doktorimu istersem,mesai dışında doğum başladığında 1200 lira extra istediler.

AyGC İstanbul Nisa hastanesi normal doğum (tabi net değil) 2.200 TL.

İstanbul Balat hastanesi zorunlu sezeryan 5.000

Bezmialem Dragos Hastanesi 13.01.2021 de fiyat aldık,
        Normal/Sezeryan doğum 4.000 tl
        Fotoğraf çekimi, bebek işitme testi, kalça ultrasonu paket içerisinde fiyata dahil,
        Doğumda kendi doktorum hastanede olmazsa 750 tl ye geliyor

Sermec27 evet şehir şehir farklı İstanbul’daki Medicana daha pahalı doğumu mesela bende bursadakine gidiyorum Somponun doğum sigortasını yaptırdım 5100 doğum

Kocaeli izmit cihan hastahanesi fiyatlarını bilen var mı acaba daha sormadım. Korkuyorum açıkçası 🙈 kimi özel 2 küsür kimi 5 . 6 hatta 8 😳🙄

Medipol mega 7bin küsür sezeryan.