@Srhtzlyh#12

Srhtzlyh bu hikaye beni vok rahatlattı gerçekten teşekkürlerrr sağlıkla büyüsün minik hayırlı evlat olsun inşallah 🌸 Çarşamba günü bende kavuşacgm bebeğime Insallh 🐣

Srhtzlyh gözünüz aydın, öyle güzel yazmışsınız ki hem kendi evladımı kucağıma alacağım günü hayal ettim hemde gözlerim doldu :) inşallah doğum sonraki hayatınız da böyle sorunsuz sıkıntısız geçer

Srhtzlyh çok şükür rabbim şifa versin tez zamanda onuda atlatirsiniz insallah bizede dua edin😊🙏

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Dilaayes sezaryende öyle bastırıldığından haberim yok bana yapmadılar inşallah sizede yapmazlar:)

Srhtzlyh insallllaah inssalllaah neyi tavsiye edersiniz neeleer. Yapmalliyizz oneerileeriiniz vaarsa benn can kulaagiyla dinleerim

Srhtzlyh Geçmiş oldun suni sancı verilip doğuranlar oluyor niye denememişki doktor çatınız mı dardı çok acaba

Srhtzlyh alalar size Allah. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah 🥰🥰

Kendi dogum hikayem gibi bebişinize saglıklı güzel ömürler💖😍 gerçekten sezaryen olcaklar korkmasın aman aman bir agrı sancı çelmiyorsunuz

Srhtzlyh Maşallah çok güzel yaşamışsın doğumunu. Darısı cuma günü başıma inşallah. Sağlıkla büyüsün kızın.

Srhtzlyh

Nooo. Emzik candır. Başka da söze gerek yok.