Srhtzlyh maşallah kuzum çok güzel bir hikaye 🥰 sağ salim kavuşmuşsunuz. Benimde bebeğim dönmemiş, ters geliyormuş bu yüzden sezeryan dedi doktorum, çok üzüldüm normal istiyordum. Hikayen iyi geldi

Srhtzlyh Sağlıkla büyütün yavrunuzu😍 Ben de 39+6 yım bugün sancım yok açilmam yok birşeyim yok aynı şekilde, haftaya kadar müddet verdi doktorum gelmezse bebegim, cuma sezeryanla alicak.

Dilaayes yok bastirmadilar bir iki kez gelip pansuman yaptilar sadece başka hiç ellemediler karnımı

minik_kalbim evet sondayi uyusukken taktılar çikarirkende uyuşuk değildim ama acımadı. İlk çiş biraz yanmalı oldu o kadar😊 bnde normaldede gaz problemi vardir ama çok zorlanmadim kayisili meyvesuyu içtim bol bol ılık şekilde.

UE17 ameliyathaneye giderken çok heyecanli oluyor 🤭

Hamidevahap estetik dikiş yaptilar canim alma yok galiba bir hafta sonra kontrole gel bi bakalim dedi doktor

Rengin_ doktoruna denk gelmen gerekiyor bence canım o önemli. Bakım olarak devleti hic bilmiyorum ben özelden çok memnun kaldım. Ilgi alaka yüksekti. Oda hastaneden hastaneye degisebilir ama

Yk6321 özel hastaneydi canim. Dikişler hiç acimiyor gerçekten. Şimdi ayaga kalkarken adet sancisi gibi sanci var yürürken otururken ağri sanci yok

@Srhtzlyh#12

Srhtzlyh bu hikaye beni vok rahatlattı gerçekten teşekkürlerrr sağlıkla büyüsün minik hayırlı evlat olsun inşallah 🌸 Çarşamba günü bende kavuşacgm bebeğime Insallh 🐣

Srhtzlyh gözünüz aydın, öyle güzel yazmışsınız ki hem kendi evladımı kucağıma alacağım günü hayal ettim hemde gözlerim doldu :) inşallah doğum sonraki hayatınız da böyle sorunsuz sıkıntısız geçer

Srhtzlyh çok şükür rabbim şifa versin tez zamanda onuda atlatirsiniz insallah bizede dua edin😊🙏

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Dilaayes sezaryende öyle bastırıldığından haberim yok bana yapmadılar inşallah sizede yapmazlar:)