Srhtzlyh cook sağol ya burda öyle yazılar okuyorum ki aldım psikolojim bozuldu ölecek miyim falan demeye başladım

Nghnyvz0408 Allah razı olsun inşallah cnm korma bende ikizlerimi kaybettim 7 yıl önce kırkım çıkmıştı ve adet olmadım test yapmıştım hamileydim çok şükür sorunsuz hamilelik geçirdim kızım doğdu hiç bi sıkıntı çekmedim bi hafta içinde yaklandim kendi işimi hepsini yapabiliyordum 3. Seryanimi olmuştum 4 te iyiydi ama buda çok iyi gecek inanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımız cnm

Srhtzlyh bende Sezeryan olucam kesilirken hissedicem diye ödüm kopuyor bide uyuşukluk geçince dikiş acısı nasıl bişey çok ağrılımı oluyor ☺️

Srhtzlyh çok sevindim rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin sizede çok geçmiş olsun hayırlı uzun ömrü olsun minigin 🥰

Nghnyvz0408 ben de geçen yıl şubat ayında 24 haftalık ikizlerimi kaybettim. Sezeryanla aldılar. Şimdi de 12 haftalık hamileyim. Doktor dikiş yerlerimin iyileştiğini söyledi ama inş sıkıntısız huzurlu bir gebelik olur

Srhtzlyh kaç haftalık doğum yaptın canım sağlıkla büyüt yavrunu🤲🏻 Ultrason kilosuyla fark ettimi

Ucra aynen bende 2 şubatta 34 haftada kaybettim kızlarımı
          şimdi 8 haftalığız inşaallah sıkıntısız güzel geçer herşey sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.

Melek_2121 ya siz de ikiz kaybettiniz demek başınız sağolsun inşaallah sorunsuz geçer benim de korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan ama allaha sığınmaktan sabırdan başka bişey gelmiyo elden.

OzgeSahin2 net bi sebebi yok canım plesentam ayrılmış ama bende sancı kanama hiç bişey olmadı ben hareketleri azaldı diye gittim ama kurtaramadık melek oldu yavrularım

Nghnyvz0408 ooy icim sizladi haftalari da buyukmus rabbim sabir versin cok zor😔Allah yardimcin olsun cennette bulusursunuz insallah

OzgeSahin2 amin canım allah razı olsun haftaları kiloları herşey iyiydi bi hafta sonra doğum olacaktı amma nasibimiz o kadarmış. Bir beklerken iki nasip edende rabbim alanda sabır tüm kaybeden annelere

Srhtzlyh gözünüz aydin allah anali babali büyütsün 🙂darisi biz bekleyenlerin başına🤲

Melek_2121 rabbim simdiden kolaylik versin saglikla kucagina al evladini😊🤲

Srhtzlyh birde bu sezeryan da corana testi yapılıyor falan diyorlarda diger sohbetlerde doğru mu