Srhtzlyh sağlıkla büyüt canım bebeğini hayırlı evlat olsun inşallah benimde pazartesi günü sezeryan kısmetse heyecan doruklarda😬☺️
Doğurdum kızlaar🤭
Gzmmmmmm bi takım çekiştirmeler oldu bana muayene ediyoruz baslayinca haber veririz dediler. Meğer o çekiştirmeler bebeği cikarmak icinmiş. Biseyler hissediliyor ama sıfır acı. Hatta odaya geldim bacagima kalin bi iğne yapmiş hızlıca sokmuş hemşire. Annemle esim yüzüme bakti hissetmedinmi dediler. Bende yooo noolduki dedim😅
yusralina68 bence spinal. Epidural ve spinal karma yapıyorlarmış o dahada ağrisiz oluyormuş onu bilmedigim icin yorum yapamiycam😊
Hayırlı uğurlu olsun canim maşaAllah saglikli sıhhatli büyüsün insaAllah❤️ ya dikiş acisi cok oluyor mu benim en cok korktuğum sey çünkü cok abartiyor sanıyorum bazisi 😏 belki de inanmak istemiyorum 😛
Ah ahhh son günler hic geçmiyor bizde kavussaydik sagliklica 🥰
Nghnyvz0408 Allah razı olsun inşallah cnm korma bende ikizlerimi kaybettim 7 yıl önce kırkım çıkmıştı ve adet olmadım test yapmıştım hamileydim çok şükür sorunsuz hamilelik geçirdim kızım doğdu hiç bi sıkıntı çekmedim bi hafta içinde yaklandim kendi işimi hepsini yapabiliyordum 3. Seryanimi olmuştum 4 te iyiydi ama buda çok iyi gecek inanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımız cnm
Srhtzlyh yürüyüş başladıysa tamamdır artık geçti bile 💐💐
Srhtzlyh canım bebeğe kaç kilo dedilerdi kaç kilo doğdu
Srhtzlyh canım senden sonra hemen aile yanına vermediler mi bebeği
Nghnyvz0408 ben de geçen yıl şubat ayında 24 haftalık ikizlerimi kaybettim. Sezeryanla aldılar. Şimdi de 12 haftalık hamileyim. Doktor dikiş yerlerimin iyileştiğini söyledi ama inş sıkıntısız huzurlu bir gebelik olur
Ucra aynen bende 2 şubatta 34 haftada kaybettim kızlarımı
şimdi 8 haftalığız inşaallah sıkıntısız güzel geçer herşey sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.
Nghnyvz0408 Cok uzuldum niye kaybettiniz acaba ?😔
Melek_2121 ya siz de ikiz kaybettiniz demek başınız sağolsun inşaallah sorunsuz geçer benim de korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan ama allaha sığınmaktan sabırdan başka bişey gelmiyo elden.