Srhtzlyh sağlıkla büyüt canım bebeğini hayırlı evlat olsun inşallah benimde pazartesi günü sezeryan kısmetse heyecan doruklarda😬☺️

Gzmmmmmm bi takım çekiştirmeler oldu bana muayene ediyoruz baslayinca haber veririz dediler. Meğer o çekiştirmeler bebeği cikarmak icinmiş. Biseyler hissediliyor ama sıfır acı. Hatta odaya geldim bacagima kalin bi iğne yapmiş hızlıca sokmuş hemşire. Annemle esim yüzüme bakti hissetmedinmi dediler. Bende yooo noolduki dedim😅

yusralina68 bence spinal. Epidural ve spinal karma yapıyorlarmış o dahada ağrisiz oluyormuş onu bilmedigim icin yorum yapamiycam😊

Erhil evet alptekin bey yapti ve adam aşiri hızlı 🤭 ameliyathanede lakabı jet doktor😅 ben gayet iyiyim şuan😊

Hayırlı uğurlu olsun canim maşaAllah saglikli sıhhatli büyüsün insaAllah❤️ ya dikiş acisi cok oluyor mu benim en cok korktuğum sey çünkü cok abartiyor sanıyorum bazisi 😏 belki de inanmak istemiyorum 😛
    Ah ahhh son günler hic geçmiyor bizde kavussaydik sagliklica 🥰

Srhtzlyh cook sağol ya burda öyle yazılar okuyorum ki aldım psikolojim bozuldu ölecek miyim falan demeye başladım

Nghnyvz0408 Allah razı olsun inşallah cnm korma bende ikizlerimi kaybettim 7 yıl önce kırkım çıkmıştı ve adet olmadım test yapmıştım hamileydim çok şükür sorunsuz hamilelik geçirdim kızım doğdu hiç bi sıkıntı çekmedim bi hafta içinde yaklandim kendi işimi hepsini yapabiliyordum 3. Seryanimi olmuştum 4 te iyiydi ama buda çok iyi gecek inanıyorum inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımız cnm

Srhtzlyh bende Sezeryan olucam kesilirken hissedicem diye ödüm kopuyor bide uyuşukluk geçince dikiş acısı nasıl bişey çok ağrılımı oluyor ☺️

Srhtzlyh çok sevindim rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin sizede çok geçmiş olsun hayırlı uzun ömrü olsun minigin 🥰

Nghnyvz0408 ben de geçen yıl şubat ayında 24 haftalık ikizlerimi kaybettim. Sezeryanla aldılar. Şimdi de 12 haftalık hamileyim. Doktor dikiş yerlerimin iyileştiğini söyledi ama inş sıkıntısız huzurlu bir gebelik olur

Srhtzlyh kaç haftalık doğum yaptın canım sağlıkla büyüt yavrunu🤲🏻 Ultrason kilosuyla fark ettimi

Ucra aynen bende 2 şubatta 34 haftada kaybettim kızlarımı
            şimdi 8 haftalığız inşaallah sıkıntısız güzel geçer herşey sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.

Melek_2121 ya siz de ikiz kaybettiniz demek başınız sağolsun inşaallah sorunsuz geçer benim de korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan ama allaha sığınmaktan sabırdan başka bişey gelmiyo elden.