• [silindi]

HappyMom ilk bebeğim ide seçenek cok azdı mecbur prima kullandım ama şimdi çeşit cok sleepy e şans verdim bakalım nası olacak içeriği temiz oldugu için. prima pure çıkarmış onunda içeriği temiz ama biraz pahalı maalesef

• [silindi]

HappyMom ilk bebeğim ide seçenek cok azdı mecbur prima kullandım ama şimdi çeşit cok sleepy e şans verdim bakalım nası olacak içeriği temiz oldugu için. prima pure çıkarmış onunda içeriği temiz ama biraz pahalı maalesef

• [silindi]

Gizem___ daha cok varmiş bende ondan duşunuyodum ondan sordum canim

Gizem___ daha cok varmiş bende ondan duşunuyodum ondan sordum canim

pia34 bende molfixi daha çok beğendim Prima hem çok ağır kokuyor hemde pişik yaptı

Kuzenimin önerisi üzerine Prima premium care aldım ama çok abartmadım. Deneyip göreceğiz ☺️🤲🏻

Esmer_ ben hiç kullanmadım henüz ama arkadaşım ybb insaftan Sayfası var ordan almış ben memnunum dedi pişik derdi tekrar bez al derdi yok

Esra_80_ evet ama şu sekilde popo temizliğini ilk 3-4 ay bebek pamuğunu suya batırıp yaptım sonra lavaboda yıkadım aylardan temmuz filan olmuştu. Sleepy yeni doğan İslak mendili dışarda kullandım. Şimdi pamuğa alıştım ama oğlum büyüdüğü için artık yıkamak zorlaştı o yüzden hala sleepy ıslak mendil ile siliyorum sonra pamuk ile nemini alıyorum pisigi nem ve ter yapıyor

Esmer_ ben hiç kullanmadım henüz ama arkadaşım ybb insaftan Sayfası var ordan almış ben memnunum dedi pişik derdi tekrar bez al derdi yok

[silindi] onu ben de almak istedim ama hem pahalı hem de her markette yok marketlerde genelde prima premium var. Şimdi ikinci bebeğimde prima ya vereceğim parayı sleepy bio natural e vereceğim.

HappyMom prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

prima pampers Aqua pure ün içeriği temiz olduğu için bir paket alarak onunla başlayacağım, daha sonra pişik vs olursa sleepy bio natural denemeyi planlıyorum

[silindi] onu ben de almak istedim ama hem pahalı hem de her markette yok marketlerde genelde prima premium var. Şimdi ikinci bebeğimde prima ya vereceğim parayı sleepy bio natural e vereceğim.