Azrabetulunannesi ben primadan daha aiyi olduğunu düşünüyorum premium çare aldım sırtından kakayı dışarı verdi her kakada üstelik aynı şekilde aktif bebegide denedim. Ondada aynı problemi yasadik. O yüzden hem içerik hem fiyat performans olarak Molfix diyorum.

Lady-pnkk yenidoğan 100 adetten fazla almayın stok yapicaksaniz 2 numaraya geçin. Eğer ihtiyaç olursa alırsınız. 1 numara 2-5 kilo 2 numarada 3-6 kilo çok fark yok aralarında. Ama 1 numara bebiş kilo aldıkça ayaklarını sıkıyor.

HappyMom ben ilk çocuğumda prima kullanmıştım fiyatları acayip arttı şuan ama yine prima kullanacağım hiç pişik olmadı çok şükür 🙏🏻

Adeniko prime pure içeriği en doğal ve temiz olanı
Premium care de parfüm olduğu için tam doğal diyemeyiz

HappyMom ilk çocugum oldugu için sleepy bio natural aldım 1 numara denemek için memnun kalırsak devam ederiz yoksa molfixe geçerim

Alkor bagzı bebeklerde 2. Ye alışıyormuş şans işi bakalım 😊

Gullukarakus zaman zaman oldu. Özellikle oğlumun üşüdüğü gecelerde ama odasını degdirdik üşümeyince sızdırma olmadı bu bahsettiğim sızdırma da 1 yaşından sonra oldu

HappyMom ben kızımda soffiya denedim öncelikle sonra primaya geçtim prima pişik yaptı sonra uzun süre molfix kullandım kızımın vajinasında hemanjyum vardı yani kılcal damar tıkanıklığı şimdi ise komilli kullanıyorum zeytin yağlı

HappyMom sleepy almayı düşünüyorum içeriği çok saf ve temiz prima da iyi içerikli ama sleepy kadar içimi rahatlatmıyor bir türlü bu benim görüşüm .. Doğumum haziran da ama şimdiden çok araştırıyorum o güveni sleepy verdi 🌸

Azrabetulunannesi Prima bizde pişik yaptı her çocukta farklı etki ediyor biz en çok huggiesten memnun kalmıştık ama şimdi Türkiye’den çekildi

HappyMom ilk oğlumda hep molfix kullandım harika bir bez markası. Bunda da ilk etapta bimin bezini aldım yeni doğan kremli göebk bağı oyuntulu eğer pişik yapmazsa onunla devam edeceğim