tugbade tavsiye etmiyorum sleepy almayın benim arkadaşım aldı bebiş inanılmaz kötü derecede pişik oldu bence riske atmaya değmez

Adaveannesi aaa gerçekten mi? Ben de içeriğinden dolayı bi şans vereyim diyodum. Kız bebek evet canım

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Adaveannesi ciddi misiniz yaa.. Üzüldüm bunu duyunca şuan. Genelde başka marka kullanıp değiştirince pişik oluyormuş tek bezle alıştırınca olmuyormuş ama nebilim kafam karışıyor. Teşekkür ederim bilgi için düşüneceğim😊

G92 bende 1 numara aldım ama daha kullanmadım 40 gün sonra kullanıcam Allah izin verirse

• G92 bunu beğendi.

Adeniko pure biraz pahalı ama şimdi sleepy bio natural çıkardı o da pure gibi içeriği temiz bir ürün şu anda lansman fiyatları var isterseniz trendyola bir bakın denemek için ben onu aldım sıkıntı çıkarsa pure alacağım

HappyMom simdilik prima pure aldım 1 numara dan 70 li 2 paket . Baska almayacağım . Belki bebeğimin cildine iyi gelmeyecek emin olamadım . Deneyerek bulacagım 🙏🏻

benan_ daha doğumuma 1 ay var bakalım bebiş doğumca deneyeceğim ikisinizde teşekkürler

bir ay sonra

zenan8 trenyol indirim ceki vermişti onula birlikte 169 a aldık diye hatırlıyorum 2 ayı geçti çünki

HappyMom bu anketlere oy verdiğimizde yanında seçilme oranlarını da görsek ne kadar iyi olur.