G92 bende 1 numara aldım ama daha kullanmadım 40 gün sonra kullanıcam Allah izin verirse

• G92 bunu beğendi.

Adeniko pure biraz pahalı ama şimdi sleepy bio natural çıkardı o da pure gibi içeriği temiz bir ürün şu anda lansman fiyatları var isterseniz trendyola bir bakın denemek için ben onu aldım sıkıntı çıkarsa pure alacağım

HappyMom simdilik prima pure aldım 1 numara dan 70 li 2 paket . Baska almayacağım . Belki bebeğimin cildine iyi gelmeyecek emin olamadım . Deneyerek bulacagım 🙏🏻

benan_ daha doğumuma 1 ay var bakalım bebiş doğumca deneyeceğim ikisinizde teşekkürler

bir ay sonra

zenan8 trenyol indirim ceki vermişti onula birlikte 169 a aldık diye hatırlıyorum 2 ayı geçti çünki

HappyMom bu anketlere oy verdiğimizde yanında seçilme oranlarını da görsek ne kadar iyi olur.

Gizem___ nasıl yani aslında 2 numara bez 1 numara kadar küçük mü yenidoğan bebek için bende sleepy alıcam

Sleepy bebek bezi 1 ve 2 numara 210 adet hepsiburada da 117 TL trendyol da 99.90 TL. 3 numara bez 272 adet trendyol da 172 TL hepsiburada da 178 TL ydi bir iki gün önce

Gulyuksel55 bimden de bez aldık denemelik onun yenidoğanı sleepy 2numarayla aynı boyda o yüzden sleepy 1 numara fazla stoklamayın ebatı küçük.

Benim kızımda denemediğim bez kalmadı hep pişik oluyordu felaket derecede yani çocuğu susturamiyorduk oturup bende ağlardım onunla 😩
          en son prima aktif bebek aldım ve bayıldım hem incecik diğer bezlerle yan yana koyuldugunda bile gözle görünüyor hemde gece boyu ne sızdırma yaşadım ne başka bişey bu sefer yine prima kullanırım

Gizem___ heee bende 210 lu 1 numara sleepy bebek bezi almayı düşünüyorum bide

4 ay sonra