[silindi]
SutlacimiYedimmiBen ikisi de zor 🙈😂 normal doğumda çabuk toplaniyorsun o kadar 😂
SutlacimiYedimmiBen ikisi de zor 🙈😂 normal doğumda çabuk toplaniyorsun o kadar 😂
SutlacimiYedimmiBen bende normalden çok sezaryenden korkuyorum adı üstünde ameliyat 😭 ama hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kavuşalım da ♥️
[silindi] evet öyle bakalım senin bebek nasl gelmeyi isteyecek kaç haftalik😊
Bende sezeryan olmaktan çok korkuyorum insan bile isteye neden kendini ameliyat ettirir hiç anlamıyorum tabi ki zorunlu durumlar için iyi ki var 🙏🏻ama mecburi olmadığı sürece herkes normal doğuma yönlendirilmeli bence ama etrafımızdan o kadar etkileniyoruz ki hep bi kötü anlatılıyor korkutuluyor normal doğum 😔oysa ki anne ve bebek için en güzel en sağlıklı olanı inşallah bende normal doğum yapmak istiyorum bakalım bu bebeğimin de kararı ve desteği ile olacak tabi ki 🙏🏻☺️
SutlacimiYedimmiBen o anlık birşey oluyor abartıldığı kadar acımıyor
Beyra0212 tabi basta hayrlisi neyse o tabi daha önce hiç ameliyet olmadım bnde
SutlacimiYedimmiBen sezeryan olacak kesin bilgi 35 haftalık 😊😂
Miniminiminnak benim cevremdede çok anlatan zor olduğunu söyleyenler oluyordu ama ben herkesin bünyesinin aynı olmadığı bilincinde olduğum için hiç korkmadım normalden
[silindi] ters mi bebek
SutlacimiYedimmiBen yok gelişim geriliği var
SutlacimiYedimmiBen her an herşey olabilir onun için sezeryan diyor
SutlacimiYedimmiBen Bende aynı sekil normal dogumun kolay olduguna inanmiyorum evet hepsi çocuk çikana kadar ama çıkana kadar insanin ömrunden omur gidiyo.
SutlacimiYedimmiBen ilki 3 yasinda kiz, ikinciside erkekmis 28 haftaligiz 🤗
[silindi] mantıklı
minik_kalbim yaşamadıysan bilemezsinki
HemsireAnne01 masallh benim oğlanda 2bucuk yaşında şuan ki de erkek 22+1 haftalik:)
SutlacimiYedimmiBen maşallah :) çok hizli büyüyorlar :) isim düşündünüzmü? Ben hala kararsizim 🤦
SutlacimiYedimmiBen benim de dönmedi canım ama hiç bişi hissetmedim ve o kadar kısa sürdü ki hiç bişi anlamadım🤗 çıktığımda hayat rahattim
HemsireAnne01 Asil ismi kafama çok yatıyor yanına ekstra bi isim daha 😊
Mevreee masallh canim😊