Çoğu postta görüyorum normalden korkup sezeryan isteyen anneleri bendede tam aksi bebeğin basi dönmezse sezeryan olursam diye korkuyorum. Bu ikinci gebeliğim ilki normaldi bu da öyle olsun istiyorum inslh korktuğum başıma gelmez😬
Bi tek ben mi korkuyorum sezeryandan😬
SutlacimiYedimmiBen Benimde dönmedi. Mecburi oldum. Ameliyattan gülerek çıktım🤷♀️ Herşey çok kolaydı. Darısı başınıza hayırlısıyla.
SutlacimiYedimmiBen Ben ilk gebeliğimde senin gibi sezeryan olmaktan çok korkuyordun normal doğum istiyordum fakat 6 santim açıklıkla sezeryan olmak zorunda kaldım 😳🤦🏼♀️ Nts de bağlıyken kalp atımları 40 a kadar düştü 🥺🥺🥺 Ağlaya ağlaya girdim çok stres yaptım ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım şimdi 14 aylık 😊
Kötü enerjiyi üstüne çekme sezeryan o kadar da kötü değil korkma 😊 şimdi 12 haftalık gebeyim tekrar sezeryan olacağım 😊
Happylif3 geçmiş olsun ınsllh hayırlısıyla normal olsun sezeryan bnde fobi oldu
SutlacimiYedimmiBen bnde korkuyordum elimden geldigince normal icin her seyi yapiyordum ama gelmeyince fitille dogumum basladı 5 saat sancı cektim en son ben dayanamiyrm dedm korkarak aglayarak dogumhaneye gittim sezaryen oldum snra neden bu kadr ön yargili olmusum başta sezaryen isteseymsm boşu boşuna ağrı cekmism dedm(kilosundan dolayı acilmam olmadı bu yuzden normale kendimi boşuna zorlamism) aslinda dogumu biz degil de bebekler karar veriyr onemli olan sonuca odaklanmak 😊
SutlacimiYedimmiBen normal doğum korkusunu sanırım hiç bi zaman anlayamıcam ben mecburi sezeryana sonsuz saygım var ama bebeğimin sağlığını tehdit edecek bir durum olmadıkça onun için çekecegim hiçbir sancı gözümü korkutamaz.. 4 yıl önce normal doğum yaptım şimdi yeniden aynısını yaşamak için dua ediyorum 🎈
SutlacimiYedimmiBen bende de ayni sorun 😂 sezaryenden cok korkuyorum. Normal olsa daha iyi diyorum herkes bana garip garip bakiyor 😂
Gamizz böyle mecburi durumlarda tabi sezeryan olur elden bisey gelmez tamamen bebegime bağlı olucak doğum seklide. Bi doğum hikayesinde okudum karnındaki pıhtı çıksın diye bayağı bi bastrmislar dikişli yere korktum dogrusu
Babyy1S tamamen bebege bağlı şuan benimki
Dmllll ic sesim olmuşsun resmen🌸
HemsireAnne01 ahh aynen öyle ya banada garip garip bakıyorlar ben olsam hemen girer sezeryan cikarim diyorlar bilmiyorlarki korkuyorum
SutlacimiYedimmiBen aynen benim icinde daha zor.. herseye anlayisim vardir her dogum farketmeksizin kabulümdür. Ama cok korkuyorum ya insallha bu seferde normal nasip olur. Insallah seninde hersey gönlüne göre olur ve bebegini saglicakla kucagina alirsin :))
SutlacimiYedimmiBen benim ilk doğumum olcak bende normalden acayip korkuyorum hem sezeryan çok kolaymiş
HemsireAnne01 ınsllh her anne sağlıkla alsın kucagina🤲
HemsireAnne01 ikinci gebelik mi
[silindi]
Kople doğumdan korkuyorum 🤦♀️🤦♀️🙈
minik_kalbim hiç inanmıyorum açıkçası normalden daha zordur bnce kat kat kesiliyorsun sonrası dikislerine bastiriyorlar gaz cikarmasi ilk yurumesi falan allh yardımcısı olsun sezeryan olanlara zor gercekten
HemsireAnne01 ilki kaç yaşında cinsiyeti bellimi kaç haftalık 😊