Hilalsny neden o zaman b12 filan veriliyor değere bakmadan ilaç yazılması ne kadar doğru bence bu göreceli bir durum, şikayete göre ilaç yazan var bebeğime yararı olan herşey kabulüm ama gerek olmayan birşeyi de kullanmak istemem açıkçası ı mom içtiğim günden beri mide bulantısı yaşamaya başladım tekrardan sadece vitamin olması yan etkisi olmayacak anlamına gelmiyor bence

Neseli5 Bende hiçbir yan etkisi olmadı kahvaltı dan 2 saat sonra içiyorum sadece ilacı içmeden önce ve içtikten 2 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmeyin denilmişti bana

Melekaksuu onu bilmiyordum🙈 öğrendiğim iyi oldu doktor sabah aç karnına iç dedi akşam içsem sıkıntı olurmu bilemedim gittiğimde sorarım inşallah

Gulfeem ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum iyi oluyor tam aç da değil bulantı yapmıyor

Mlsa2530 benim bu doktor yapacak mı bakalım tekrardan merak ediyorum bencede bakılmalı değerlere

Neseli5 imom cok iyi ya 😍 bende kullaniyorum ilk gebeligimdede kulandim baya gelisimli olmustum bebegim 37 haftada 4 kg ydu imom sayesinde diyorum simdide ikinci gebeligimdede kulanmak istedigimi söyledim suan kullaniyorum

Neseli5 demir etkisi ben oglumdada kullandım 2 sene evvel bundada kullaniyorum sadece diskida siyahlı yapiyor ikisindede ayni oldu
          Omega 3 de bana farkli bi marka vermişti o yan etki yaptı ishal olarak baya kilo verdim karnımın ağrısından duramıyordum onu biraktim 2 gün evvel geçti xok sukur easy fish oel kullanicam insallah

Neseli5 bende Dr degisikliginde Dr umun bu ilacı vermesiyle başladım sabah içmiyorum bulantı oluyor gece uyumadan önce içiyorum. İlacı değişmesinin sebebini sorduğumda içeriğinde B12 ve bı çok vit. Bakımından daha zengin olduğu için verdiğini söyledi rahat olabilirsin onlar işini biliyor ☺️

Mnevvr53 maşallah maşallah nazar değmesin, bende biraz bulantı yaptı gibi, çok şükür bebişimin sağlığı gayet iyi gelişimi 😊 doğal yolla beslensin taraftarıyım ama bakalım

Haticeyuce31 çok geçmiş olsun, inşallah bu seferki iyi gelir size ı mom çok öven var, demir içinde aslında kansızlığım yok değerler iyiydi tekrar bakılsa öyle kullanılsa daha iyi olacak

Neseli5 i mom kullanmayan gebe yok nerdeyse. Ben 12 haftadan beri kullaniyorum her ikisini de folik asiti birakinca destekleyici baska bisey vermeleri gerekiyor . Ve bebege yarari olmucak biseyi doktor niye versin ki. Siz doktorunuza soyleyin bence kullanmak istemediginizi

Neseli5 bence de bakılmalı hamilelik hassas bi dönem değerler değişkenlik gösterebiliyor

Svcnbydmr elbette gittiğim doktor da başarılı biri, ı mom çok öven var memnum olan çok, demir hapı da bakalım bulantı yapmadı şimdilik inşallah kabızlık ta olmaz

Hilalsny ı mom eevt çok duydum memnun olanda çok fazla bende bulantı oldu ondan tedirginim, demir hapı da kabızlık sorunu olur mu diye o daha tehlikeli bir durum Allah korusun 🤲🤲

Neseli5 ilk üç ay ikisini kullandım şimdi Demir’in yanında regenesis ve d vit kullanıyorum Demir’i doğumdan 3 ay sonra dahi kullanıcam , bebek senin demirinden aldığı için şuan değerlerin normal olsa bile eksiklik olur kullanmazsan bu da ciddi sıkıntı bebek için

Neseli5 ilk defa kulandiginz icin olabilir ilk gebeligimdede banada olmustu kokusu bir garipti