Hepinize selamlarrr, kan değerlerime hamileliğimi öğrenince bakılmıştı bir daha yapılmadı, doktor değişikliği yaptım, değerlerime bakmadı bir sonraki gelişinde getir dedi, kan değerlerimde sıkıntı yok, ben sana gyno ferro sanol ve ı mom vericem dedi, doktora söylediğim 3 ay bulantı yaşadım sonra geçti, sadece yumurta yiyemiyorum onun dışında yiyorum dedim çok şükür 🤲🤲 bu ilaçları kullananlar yorum yapabilir mi ne gibi etkileri oldu sizlerde?
Gyno ferro sanol - ı mom omega 3 kullananlarrrr
Neseli5 demir ilacı bir yan etkisi olmaz. Değerler çok alt üst oluyor mutlaka kullanın
Busradonmezus bulantı yapıyormuş öyle duydum okudum ama bilemedim sabah aç karnına iç dedi doktorum
Neseli5 bende kullanıyorum evet sabah aç karnına olduğu için biraz bulantı yapıyor ama peşine kahvaltını falan yap daha iyi hissediyorsun
Neseli5 ferroyu banada verdı doktorum ınıs cıkıs oluyor normaldı degerlerım ama bı zararı yok kullanıyorum canım sabah ac karnına
Busbushatun inşallah bende de olmaz, sonuçları 2 hafta sonra götürcem kaç ayda bir bakılıyor kan değerlerine acaba?
Gyno ferro yu sabah ac karnına mı alıyosunuz yoksa gün icinde ac karnına mı alıyosunuz? Benim doktorum gün icinde yemeklerden 1 saat önce al dedi ama inanın unutuyorum sürekli hep yemek yerken yada tam yiyecekken aklıma geliyor. Sabah ac karnına icsem bir sıkıntı olur mu mide acısından?
Neseli5 doktora gore degıısıyor ama genelde bakmadan dırek al bunu kullan dıyıp yazıyorlar fazlasının zararı olmaz annenın de gebelıkte ıhtıyacı cok oluyor dusuncesıyle benm doktorum 3 ayda bır bakıyor
Sevcaninn bende gece yatmadan önce içiyodum yoksa yoksa içtikten sonra katiyen kahvaltı yapamıyodum bide içtikten 2 saat önce 2 saat sonra süt meyvesuyu ve cay icmemen lazım etkisini kaybediyor
Busbushatun ne güzel bende doktor değiştirdim işte geçen hafta diğer doktorum hiçbirşey vermemişti yediğine dikkat et bol su iç demişti. Bu doktor demir ilacına başlıcam dedi iyi dedim yine değerlere bakıp yorumunu merak ediyorum çünkü b12 de var içinde hapın