Gyno ferro yu sabah ac karnına mı alıyosunuz yoksa gün icinde ac karnına mı alıyosunuz? Benim doktorum gün icinde yemeklerden 1 saat önce al dedi ama inanın unutuyorum sürekli hep yemek yerken yada tam yiyecekken aklıma geliyor. Sabah ac karnına icsem bir sıkıntı olur mu mide acısından?
Gyno ferro sanol - ı mom omega 3 kullananlarrrr
Neseli5 doktora gore degıısıyor ama genelde bakmadan dırek al bunu kullan dıyıp yazıyorlar fazlasının zararı olmaz annenın de gebelıkte ıhtıyacı cok oluyor dusuncesıyle benm doktorum 3 ayda bır bakıyor
Sevcaninn bende gece yatmadan önce içiyodum yoksa yoksa içtikten sonra katiyen kahvaltı yapamıyodum bide içtikten 2 saat önce 2 saat sonra süt meyvesuyu ve cay icmemen lazım etkisini kaybediyor
Busbushatun ne güzel bende doktor değiştirdim işte geçen hafta diğer doktorum hiçbirşey vermemişti yediğine dikkat et bol su iç demişti. Bu doktor demir ilacına başlıcam dedi iyi dedim yine değerlere bakıp yorumunu merak ediyorum çünkü b12 de var içinde hapın
Hilalsny neden o zaman b12 filan veriliyor değere bakmadan ilaç yazılması ne kadar doğru bence bu göreceli bir durum, şikayete göre ilaç yazan var bebeğime yararı olan herşey kabulüm ama gerek olmayan birşeyi de kullanmak istemem açıkçası ı mom içtiğim günden beri mide bulantısı yaşamaya başladım tekrardan sadece vitamin olması yan etkisi olmayacak anlamına gelmiyor bence
Melekaksuu onu bilmiyordum🙈 öğrendiğim iyi oldu doktor sabah aç karnına iç dedi akşam içsem sıkıntı olurmu bilemedim gittiğimde sorarım inşallah
Neseli5 demir etkisi ben oglumdada kullandım 2 sene evvel bundada kullaniyorum sadece diskida siyahlı yapiyor ikisindede ayni oldu
Omega 3 de bana farkli bi marka vermişti o yan etki yaptı ishal olarak baya kilo verdim karnımın ağrısından duramıyordum onu biraktim 2 gün evvel geçti xok sukur easy fish oel kullanicam insallah
Neseli5 bende Dr degisikliginde Dr umun bu ilacı vermesiyle başladım sabah içmiyorum bulantı oluyor gece uyumadan önce içiyorum. İlacı değişmesinin sebebini sorduğumda içeriğinde B12 ve bı çok vit. Bakımından daha zengin olduğu için verdiğini söyledi rahat olabilirsin onlar işini biliyor ☺️
Haticeyuce31 çok geçmiş olsun, inşallah bu seferki iyi gelir size ı mom çok öven var, demir içinde aslında kansızlığım yok değerler iyiydi tekrar bakılsa öyle kullanılsa daha iyi olacak