Neseli5 büyük değil canım o yatmadan önce gece iç ferro sanolu kabızlık yapmaz hap sonuçta

Neseli5 vitaminler bir sürü kullanıyorsunuz kilo bende yapıyor riskli olduğundan yatıyorum da sürekli ama bebek için gerekli hepsi

Neseli5 gyno yu kullanıyorum iki aydır ama bi ysn etkisini görmedim canım

Neseli5 ferroyu banada verdı doktorum ınıs cıkıs oluyor normaldı degerlerım ama bı zararı yok kullanıyorum canım sabah ac karnına

-hyt süper inşallah banada olmaz sadece büyük geldi hap kullanmayı sevmiyorum, herşey bebeğim için 😍

Gyno ferro yu sabah ac karnına mı alıyosunuz yoksa gün icinde ac karnına mı alıyosunuz? Benim doktorum gün icinde yemeklerden 1 saat önce al dedi ama inanın unutuyorum sürekli hep yemek yerken yada tam yiyecekken aklıma geliyor. Sabah ac karnına icsem bir sıkıntı olur mu mide acısından?

Neseli5 doktora gore degıısıyor ama genelde bakmadan dırek al bunu kullan dıyıp yazıyorlar fazlasının zararı olmaz annenın de gebelıkte ıhtıyacı cok oluyor dusuncesıyle benm doktorum 3 ayda bır bakıyor

Sevcaninn bende yapcam şimdi kahvaltı, şimdilik bulantı yok gibi bakalım gün içinde olur mu bilmem

Sevcaninn bende gece yatmadan önce içiyodum yoksa yoksa içtikten sonra katiyen kahvaltı yapamıyodum bide içtikten 2 saat önce 2 saat sonra süt meyvesuyu ve cay icmemen lazım etkisini kaybediyor

Gulfeem banada yemeklerden 1 saat önce al dedi kahvaltıdan önce filan bende yeni içtim işte mideye zararı olup olmadığını bilmiyorum

Busbushatun ne güzel bende doktor değiştirdim işte geçen hafta diğer doktorum hiçbirşey vermemişti yediğine dikkat et bol su iç demişti. Bu doktor demir ilacına başlıcam dedi iyi dedim yine değerlere bakıp yorumunu merak ediyorum çünkü b12 de var içinde hapın

Neseli5 gyno ferro zaten kan ilaci tatlim doguma destek amacli veriliyor kan kaybi yasandiginda sikinti olmasin diye digeride vitamin gibi dusunebilirsin. Bunlar icin kan degerlerine bakilmasina gerek yok :)

Hilalsny neden o zaman b12 filan veriliyor değere bakmadan ilaç yazılması ne kadar doğru bence bu göreceli bir durum, şikayete göre ilaç yazan var bebeğime yararı olan herşey kabulüm ama gerek olmayan birşeyi de kullanmak istemem açıkçası ı mom içtiğim günden beri mide bulantısı yaşamaya başladım tekrardan sadece vitamin olması yan etkisi olmayacak anlamına gelmiyor bence

Neseli5 Bende hiçbir yan etkisi olmadı kahvaltı dan 2 saat sonra içiyorum sadece ilacı içmeden önce ve içtikten 2 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmeyin denilmişti bana

Melekaksuu onu bilmiyordum🙈 öğrendiğim iyi oldu doktor sabah aç karnına iç dedi akşam içsem sıkıntı olurmu bilemedim gittiğimde sorarım inşallah

Gulfeem ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum iyi oluyor tam aç da değil bulantı yapmıyor