Yk6321 37+3 ben yatışlar gitgide zorlaştı bende :( ağrılar arttı korku var üstelik heran bekleyişe girdim heşey hazır ama psikolojik olarak değilim hayırlıs bakalım bu saatlerde sıkıntılarm artıyor sabaha kadar uyuyamama bi wc falan 😞

Merhabalar
    37+2 bir hafta sonrası için doğum planlanlandı.ilk bebeğimde sezaryen olduğu için 38 haftalıkken doğum olacak hakkımızda hayırlısı resmen bir hafta kaldı.🥰

6217 maales kader ortağımsin😊 bende uyku diye bişey kalmadi zaten de üstünede kaşıntı bütün vücudumda sarmış

Yk6321 38+1 bel ağrısı sümüksü akıntı kafasına göre gelip giden adet sancısı gibi sancı göğüs ucu kaşıntısı mide bulantıları aramak istemediğim herşey var bi gerçek doğum sancıları nişan yok malesef 😂 yarın kontrolüm var artık doğurmak istiyorum çünkü paranoyak olmaya başladım iyice 😂

38 haftalik olduk tam😊 yarin kontrolumuz var yalanci sancilarim oluyor. Sabirsizlik her gun artiyor. Bizde bu sekilde

• Z-b bunu beğendi.

Yk6321 37+4 valla son durumum önümüzdeki hafta cumartesiye sezaryen 😅 bebiş iri maşallah çokk zorluyor

37+1 olduk bizde bekliyoruz inşallah sağlıkla gelirler , yalancı sancılar oluyor her gün bel ağrısı ve uykusuzluk🙈

Yk6321 38+1 bende Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bizim doktorumuz37. Haftada hazırlıklı ol artık her an gelebilir dedi 2 gündür ciddi kasılmalarım ağrılarım başladı benim ama sakinim nedense hastane çantasına her gün yeni birşey daha koyuyorum ve sadece hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum 9 aydır doğum için sanırım o yüzden rahatım tabi hazırlıklı ol dediğinde bi 3-4 gün her gece rüyamda doğuruyordum ama geçti şimdi

Bende 38 haftaligim karın altı çok fazla ağrım var geceleri uyudugumda uyndigim zmaan ayağa kalkmata yürümekte zorlanıyorum sancım yok bulantım olmuş aksamlari migdem bulanip bazen cok kotu yanıyor ayaklarımın üst tarafı ağrıyor
            Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza veriri inslah isteyen herkese nasip eder ilk gebeliğim böyle değildi kızdı bu erkek ve çok kötüyum rabbim yardımcımız olur insllah

Sevcan87 selam aynı gündeyiz yarın çatı muayenesi olucam müsaitse bekleriz değilse bize de bir hafta sonrasına gün verirler mi acaba 🙂

Yk6321 37+1 sabırsız bekleyişler yalancı sancılar kasılmalar uykusuz geceler mide yanması varda var😂

Bende 37+6 uyku yarım yamalak. Sürekli wc deyim sabaha kadar defalarca. Acıkıyorum sürekli 😋 bi mutfak bi wc . 2. Bebeğim Cumartesi günü kavuşuyoruz inşallah 🙏🏼

@Yk6321 37+4 teyim geceleri uyumak haram oldu resmen gece olsun istemiyorum sıkıntılar basıyor kalçam ağrıyo nefesim kesiliyor ne ararsan var yani ama bebişin gelesi yok keyfi gayet yerinde bu perşembe tam 38 haftalık oluyoruz çatı muayenesi olucam birazda onun stresi var büyük ihtimal bebek iri diye sezeryan olucak ama illa çatına bakıcam diyor doktor 😑

Bende36+4teyim ama bu dediklerinizin hiçbiri yok sanırım 42 ye kadar gelmeyecek benimki😂

@ozlemmyy ayyy seninle aynıyızz bende 37+4 teyim 🙈 bende haftaya perşembe 21 ine istiyorum sezeryanı bakalım bu perşembe belli olucak sen çatı muaynesi oldun muu

Yk6321 bende 38+5 deyım ama hala hiçbir şey yok 🤷🏻‍♀️ Bi o yana bi diğer yana yatmaktan kalçalarımın yanları cok agrıyor sabahı zor edıyorum :( ınsallah bian önce hayırlısıyla kucağımıza alırız🙏

Yk6321 erkek bebek hamişleri yazmışsınız kiz hamişi olarak 37. Haftadan selamlar bende bel fıtığım zorlamadığı sürece bir sıkıntım yok kendimi bu yüzden zorlayamıyorum bacagıma vuruyor karnımın ağırlığı idrara geceleri çok çıkıyorum 27 ocağa da gün aldık bakalım ☺️