@Seviiiiiiii doktorum tam 39+0 da alıcam dedi 21 ine denk geliyor sonra düşününce tarih olarakta 21.01.2021 çok uyumlu geldi bana oyüzden 😂

39+0💃💃💃 Ben oğlumla bütünleştim teyzesi ya, yeri rahat gönder gelsin yiyim diyor sadece😁

Dudumrtk aynı şekilde bel ağrısı bende de oluyor ama gece uykularım bile o kadar rahat ki🤭sadece uykuya dalma aşamasında hareketlerine odaklandigim için uzun sürüyor sonrasında hiçbirşey hissetmiyorum😅 inşallah çok bekletmezler

Hatice59 kız bebek daha erken doğar dıyorlardı erkeğe göre ama yook 🤷🏻‍♀️ Bilmiyorum daha nezaman gelcek hayırlısı ne dıyelım 😊

Yk6321 37+3. Sezaryen 38+5 de olacak inşallah.Son 9 gün. Bu hafta itibariyle bazen karnım düşecek gibi ağır geliyor😅 bugün altta zonklama var daha önce olmamıştı. Kabızlık arttı bir de. Ikınırken bir şey olacak diye korkuyorum. Biraz iş yapınca yürümek falan zorlaşıyor karnım arada sertleşiyor bu da daha önce olmuyordu

Yk6321 37+1 deyim. Çatı muayenesi oldum çatım müsaitmiş kızım 35.haftadan itibaren kanala girdiğini gördük 😍 suanlik herhangi bir ağrım sızım yok. Heyecan ve endişe fazlasıyla var 😎 geceleri wc ile yol arkadaşı olduk 😂😂

38+3 ne açılma ne sancı ne de kanala girmiş bebişim🙁 normal doğumu çok istiyorumm sürekli pilates topunun üstündeyim hurma yiyorum yürüyüşe başlayacağım bekliyoruz🥰

Yk6321 37.haftamıza girdik bugün, son 21 gün heyecanla bekliyoruz 💕 perşembe günü doğum şekli belli olacak nasipse

babyackgz hadi hayırlısı inşallah bende bugün kontrole gittim bebeğim tersmiş ayin 21 ne sezaryan tarihi verdi ve çok korkuyorum 😑😔

haziranin25i 😂ac bizdede vazgeçilmez oldu hadi hayirla sağlıkla al kucağına cnm

Yk6321 aa makat geliş mi? benimki 30.haftada baş aşağı pozisyon aldı ama bende normalden korkuyorum sürekli alttan muayene olacağım için 😬