37.38.39.hamişler 😊😊
Yk6321 erkek bebek hamişleri yazmışsınız kiz hamişi olarak 37. Haftadan selamlar bende bel fıtığım zorlamadığı sürece bir sıkıntım yok kendimi bu yüzden zorlayamıyorum bacagıma vuruyor karnımın ağırlığı idrara geceleri çok çıkıyorum 27 ocağa da gün aldık bakalım ☺️
38+1 olduk bizde oğlumla sanki bı hafifleme var önceki ağrılarım yok ama aşırı uykum geliyor bütün gün yatıyorum bide artık sağ taraftaki kemik ağrısi beni bitiriyor.. ilk oğlum 38+6 da doğdu bakalım paşam ne zaman gelmek isticek..
Leylayunus bende 39+2yim bende dünden beri ishalim ve ishal doğum belirtisi diye okudum dün internette acaba ne kadar doğru rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺
- Düzenlendi
gamzelim2234 yok canımm sezaryen kesinleştiği için boşu boşuna yapmaya gerek duymadık. İlk kez nst ye girdim dün az bişi sancı çıktı en erken 39. Haftada düşünüyoduk biz ama öyle olmadı daha erken kavuşucam ben 🥰 sizin nasıl?normal istiyorsun sanırım
- Düzenlendi
Bu gece 39+3 olduk hiç hamile değil gibiyim öyle rahat vücudum ya 🥺 sabaha kontrolümüz var inşallah sancı ve açıklık çıkar. 🤲
Ebruakcetin al benden de o kadar 36 olduk tam ama doğuma ait Bi belirti yaşamıyorum temizlik falan yaparken bel ağrısı oluo onun dışında hiç bişey hissetmiorum doğuramıcam diye düşünüyorum ☺️
Leylayunus ishal doğum belirtisi olabilir Allah yardımcınız olsun
Basilicums hayırlısı ile Cnm inşallah ☺🤲
gamzelim2234 neden 21 i ne istiyorsunuz?😊
@Seviiiiiiii doktorum tam 39+0 da alıcam dedi 21 ine denk geliyor sonra düşününce tarih olarakta 21.01.2021 çok uyumlu geldi bana oyüzden 😂
39+0💃💃💃 Ben oğlumla bütünleştim teyzesi ya, yeri rahat gönder gelsin yiyim diyor sadece😁
Dudumrtk aynı şekilde bel ağrısı bende de oluyor ama gece uykularım bile o kadar rahat ki🤭sadece uykuya dalma aşamasında hareketlerine odaklandigim için uzun sürüyor sonrasında hiçbirşey hissetmiyorum😅 inşallah çok bekletmezler