aysee_nnur NurSema01 ya bu yalancı sancı nasıl oluyor bazen regl ağrısı gibi banada oluyor ama çok hafif 😅
Mommy2b Mavisuu03 bende yalancı sancılar giriyor sıcak suya girince geçiyor yalancı çobana döndüler 😒 bugün hatta ekstra hafif ve rahat hissediyorum normalde doğum yaklaştı derler öyle olunca ama umutlanmak istemiyorum valla 😅
Mavisuu03 Mommy2b ay öylemiymis gerçi ben hergun bı degisigim anlamıyorum hafif ve rahat ki enerjik mi olunca oluyor 😅
asra42 @Mavisuu03 cok heycanliyim ama gelmiyoki bebis😑gerci su an hafif belimde agri var ama sanmıyorum dogum belirtisi oldugunu
NurSema01 aysee_nnur bel ağrısıyla başlıyor sonra hafif adet ağrısı oluyor arada kasılma geliyor doğuruyorum diyorsun 2 dk sonra hepsi geçip gidiyor 😂
gamzetahsin Mavisuu03 son 11 gelen giden yok😁1cm aciklik ve yumusama ile bekliyorum evde squat butun herseyi deniyorum banamisin demiyor😁
Birdenizhikayesi 2018 senesinin bi postuna denk geldim hint yağı karışımı vs yapanlar hemen doğuruyomuş hatta o gün sancısı başlıyomuş aklıma yattı biraz yapsam mı diye 🤣
Ayseninannesi Birdenizhikayesi son 5 şunu bi söyleyin yapalım olmadı bende dün bağdaş kurup oturmak bebeği kanala indiriyormus diye okudum o şekil oturuyorum şuan 😀
Yonalirem Bende 38 haftalık hamileyim Perşembe günü sezeryan olacam günü belli olduğu halde zaman geçmiyor normal doğum yapanların Allah yardımcısı olsun ne zaman olacağı ne kadar bekliyecekleri belli değil 🤔☺️
Birdenizhikayesi Ayseninannesi arkadaşın yorumlarını okudum içtikten 1 saat sonra sancıları başlamış 2.5 saatte doğurmuş maşAllah yarın almayı düşünüyorum 🤣
ElifDemirdag Mavisuu03 bnm ilk çocuğum 38+4de doğdu canım inan gerçek sancıyla yalancı sanciyi ayrıt edebiliyorsun yalancı sancı hafif bı sancı ama gerçeği girdiği an kipirdayamiyorsun geçene kadar ayrıt edersin yani korkma şimdi de ikinciyi bekliyoruz 15+3 deyiz
Mavisuu03 ElifDemirdag ay bakalım insaAllah nasıl olcak bilmiyorrum önce nişan mi gelir kasılma mi olur Su mu gelir hayırlısı olsun😅