Mavisuu03 38+2 olduk kızlar erken gelir dediler ama birşey yok yalancısın gerçeği hicbirsekilde kasılma vs belirtiler olmadığı için insaAllah çok bekletmez diye ümit ediyorum benim gibi olan var mı? insan çok heyecanli ve sabırsız oluyor 😅
Leylayunus Mavisuu03 canım bende son 6 gün kaldı ama belirti yok üçğncü klunca erken olur dediler ama belirti falan 0
Eenn41 Mavisuu03 bende 37 olucam Allahın izniyle 0 belirti 0 ağrı nst de dr ağrı çıkmıyo içimde kaldı çocuk😂😂
gmz_y_l_d_z Mavisuu03 benimde son 15 ama hiçbir belirti yok aynı sekilde kız bebek inşallah bekletmezler çok fazla
NurSema01 Mavisuu03 son 15 her yalancı sancıda hastaneye gidesim geliyor ama oğlumun gelesi gelmiyor 😂
Mavisuu03 Leylayunus hemde 3. Çocuk.olmasina rağmen mi😅🙊 ay gerçekren bu belirsizlik insanı delirtiyor
Bebis0606 Benimde 38+1 ne ağrı ne bisey şimdi temizlik yapıyorum temizlikten solayi belim ağrıyor tabi aon13 gün ilk gebelik
Mavisuu03 Bebis0606 bende de olmadı hiç aynı kasılma ağrısı değilde bel ağrısı oluyor bakalim nasil anlayacaksak doğum basladigini
aysee_nnur NurSema01 ya bu yalancı sancı nasıl oluyor bazen regl ağrısı gibi banada oluyor ama çok hafif 😅