aysee_nnur NurSema01 ya bu yalancı sancı nasıl oluyor bazen regl ağrısı gibi banada oluyor ama çok hafif 😅
Mommy2b Mavisuu03 bende yalancı sancılar giriyor sıcak suya girince geçiyor yalancı çobana döndüler 😒 bugün hatta ekstra hafif ve rahat hissediyorum normalde doğum yaklaştı derler öyle olunca ama umutlanmak istemiyorum valla 😅
Mavisuu03 Mommy2b ay öylemiymis gerçi ben hergun bı degisigim anlamıyorum hafif ve rahat ki enerjik mi olunca oluyor 😅
asra42 @Mavisuu03 cok heycanliyim ama gelmiyoki bebis😑gerci su an hafif belimde agri var ama sanmıyorum dogum belirtisi oldugunu
NurSema01 aysee_nnur bel ağrısıyla başlıyor sonra hafif adet ağrısı oluyor arada kasılma geliyor doğuruyorum diyorsun 2 dk sonra hepsi geçip gidiyor 😂
gamzetahsin Mavisuu03 son 11 gelen giden yok😁1cm aciklik ve yumusama ile bekliyorum evde squat butun herseyi deniyorum banamisin demiyor😁
Birdenizhikayesi 2018 senesinin bi postuna denk geldim hint yağı karışımı vs yapanlar hemen doğuruyomuş hatta o gün sancısı başlıyomuş aklıma yattı biraz yapsam mı diye 🤣
Ayseninannesi Birdenizhikayesi son 5 şunu bi söyleyin yapalım olmadı bende dün bağdaş kurup oturmak bebeği kanala indiriyormus diye okudum o şekil oturuyorum şuan 😀
Yonalirem Bende 38 haftalık hamileyim Perşembe günü sezeryan olacam günü belli olduğu halde zaman geçmiyor normal doğum yapanların Allah yardımcısı olsun ne zaman olacağı ne kadar bekliyecekleri belli değil 🤔☺️