Oglakdorukcum _aycaccelik evet insallah bugunler kaldı btti sayılı artık sağsalim kucagımıza alalım dogumuda atlattık mı insallah cok guzel günler yaşıyacaz ❤️😘 size de kolay dogumlar dilerim ben buarada 39 5 im kilosu da 3330 Du 3 bucukşa dogar herhalde bizimki de
_aycaccelik Oglakdorukcum amin inşallah bitanem 🥰 çok güzel kilosu muhtemelen o civarda gelir inşallah 🥰❤️❤️❤️
betul1997 39+5 teyim bugün sancım var. Hastaneye gitmek için sancılarımın biraz daha artmasını bekliyorum. Düne kadar ben de doğuramıyorum diyordum bugün belirtiler başladı, nişan da geldi bakalım doğum ne zaman olacak.
_aycaccelik betul1997 ay hadi inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim panik yapmadan sancı sıklıklarını kontrol et canım 🥰
_aycaccelik MihricanA hahahahahaahh 😂😂😂 bi doğsalar poposunu poposunu ısırıp göstercem ona anneyi bu kadar bekletmek ayıp değil mi bakalım 😂😂
MihricanA _aycaccelik Her gün gelecekmis gibi yapip gelmiyor bende diyorum memeyi verecekmiş gibi yapıp geri cekcem😂
betul1997 _aycaccelik İnşallah hepimizin doğumları kolay olur, sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza🥰
Ceylanaydemir _aycaccelik sakın öyle bişey yapma sancı sırasında bile bi açılmadan sonra ıkındırıyolarmış bebeğin kafası şişiyomuş açılma olmadan ıkınınca banada ablam söyledi Allah korusun bişey olur falan yapmayalım illaki gelicekler 😊
_aycaccelik Turnakus şımardı bunlar daha doğmadan 😀😀 inşallah bitanem inşallah sağlıkları yerinde olsun da ❤️🥰
_aycaccelik Ceylanaydemir kız yok şaka yaptım daha hamileliğin başından beri kabızlıktan ihtiyacım için sıkamıyorum korkuyorum bebeye bi şey olur korkusundan öyle şakasına dedim 😂
NurSema01 _aycaccelik bu oğlanların yeri hep rahat sanırım 😂 dün yalancı sancıdan kıvrandım hastaneye koştum hemen bişe çıkmadı 😂 37+6dayım yalancı sancılar doğum sancısının da önüne geçer bende bu gidişle doğurursam içinde yalan geçen hiçbir şey duymak istemiyorum 😂 son 15 sanki benden önce hamile kalanlar doğurdu da ben çocuğumla bütünleşmiş gibi hissediyorum 😒😂 ay bende doğuramıyoruuuuum diyeceğim belki doğururum 😂😂
_aycaccelik NurSema01 ahahahaah bende öyle hissediyorum valla 😂😂 bi doğsun göstercem ben ona koskoca anayı bekletmek neymiş 😂😂
Alice93 _aycaccelik 39+1 olduk bizde geçtiğimiz çarşamba çatı muayenemi oldum 4 cm açılma varmış ama sancım yok nstde de çıkmıyor doktor eve git dedi sancın sıklaşınca aşağı baskı olunca gel dedi o gün bu gündür bekliyorum tık yok 😂😂 bazen adet sancısı oluyor dediğin gibi ama saat aralıkları çok uzun saatte 1 falan 😂 vallahi bezdim bi de herkes arıyor ne zaman doğcak sancın hiç mi yok diye iyice stres oldum 😂 doğurmuyorum dedim en sonunda herkese oğlum yerini seviyo demek ki 😂
_aycaccelik Alice93 ahahahahahah kıyamam ya bizde de arayan nasılsın demeden doğurmadın mı daha diyor 😂😂😂 hadi inşallah sende bugün doğurursun sağlıkla😂🥰❤️