_aycaccelik Kızlar merhaba biz de doğuramıyorum postu totemine katıldık 38+5 olduk bugün şafak 9 görünüyoooorr. Bir haftaya yakındır yalancı sancılarım arttı tam heyecanlanıyorum iki sancı arası süre düşünce sonra hoop geri uzun aralara dönüyoruz 😂😂 Pazartesi 3100 gr olmuştu tospişim baş gelişti doktorumuz sancı sıklaşınca hemen gel dedi ama oğluş yerini sevdi herhalde hiç gelesi yok 😂 masadan bir bir eksiliyor Ocak anneleri 😂😂 sizde durumlar nasıl kaç gününüz kaldı haydi buyurun konuşalım 😊 inşallah sağlıkla bir an önce alırız kucağımıza minikleri 🥰❤️
MihricanA _aycaccelik 5 günüm kaldi ama benim tospisin de gelecegi yok 3500e yaklaştı arada sancilar oluyo heyecanlaniyorum sonra yatinca geçiyor 1 saat sonra hiç bisey yokmus gibi devam 😂 Oglum ekstra hareketlendi niye bilmiyorum gece gündüz dört dönüyor 😂
Oglakdorukcum _aycaccelik benimde 3 günüm kaldı gelmezse cumaya yatış var herşey ormal gidiyor baş aşagıda vesaire ama beklemedeyiz yine de beni zorlayan mide bulantısı iştahsızlık baş agrısı aşırı uyuma oturamama halsizlik yorgunluk belden alt karından ağrı bacaklara da gidiyor 5 dakika ayakta durmak ağrı yapıyor vallahi cumaya kadar sabredebilcekmiyim bilmiyorum
Turnakus _aycaccelik benimde son 10 günüm kaldı 38+4 üz henüz bişey yok arada vajinada batma gibi avı hissediyorum sonra hemen geçiyo benim kızda yerini sevdi galiba gelmiyo 😂
Busraveminisi1 _aycaccelik aynıyız bende 38+5 im 🙈😂gelen giden yok 38+1 de çatı muayenesi oldum doktorum gaza getirdi süper yumuşamış bu hafta doğum var diye yok daha bişeycik😬ama belim kasığım fena adet olacakmışım gibi sulu akıntım var midem bulanıyor ishalde olmuşum bugün bekliyoruz
_aycaccelik MihricanA hahahahah tam hareketler azalsın sancılar sıklaşsın derken bizimkiler sanki 20li haftalardaki gibi coşuyor 😂😂😂😂
_aycaccelik Oglakdorukcum Allahın izniyle hepsi geçecek unutacağız bugünleri kötü kısımları tabi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
MihricanA _aycaccelik Valla ya daha önce hareketleri yüzünden uyuyamadigim olmamıştı 😂 Simdi böbreğim Allaha emanet😂
_aycaccelik Turnakus hahahahaahh bu yılı da beğenmedik anne boşver bu seneyi de burda çıkaralım der gibiler hahahah 😂😂
Oglakdorukcum _aycaccelik evet insallah bugunler kaldı btti sayılı artık sağsalim kucagımıza alalım dogumuda atlattık mı insallah cok guzel günler yaşıyacaz ❤️😘 size de kolay dogumlar dilerim ben buarada 39 5 im kilosu da 3330 Du 3 bucukşa dogar herhalde bizimki de
Turnakus _aycaccelik ayy aynen öyle gelsin diye neler yapmıyorum gelesi yok ☺️Hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
_aycaccelik Busraveminisi1 ayyy hadi inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim 🥰🥰 ben de şimdi doğurmayı aşerdim keşşşke benimde olsa tüm doğum belirtilerim hahahaahh 😂😂😂
BugleminAnnesi97 Busraveminisi1 ishal olduysan tamamdır canım gelir bugün yarın. Bende öyle olmuştu 😬 vaktinde gelmiş . Hayırlısıyla kurtul
_aycaccelik MihricanA hahahahahaahh 😂😂😂 bi doğsalar poposunu poposunu ısırıp göstercem ona anneyi bu kadar bekletmek ayıp değil mi bakalım 😂😂
_aycaccelik Turnakus şımardı bunlar daha doğmadan 😀😀 inşallah bitanem inşallah sağlıkları yerinde olsun da ❤️🥰
Ceylanaydemir _aycaccelik Ahh günümüz aynıı 😂 Her yalancı sancıda seviniyorum ama yok 🤣🤣 bizim tospikde kilolu biraz bi an çnce gelsin istiyorum 3600 olmuştu daha beklerse nasıl doğurucam bilmiyorum 🤷♀️
_aycaccelik Oglakdorukcum amin inşallah bitanem 🥰 çok güzel kilosu muhtemelen o civarda gelir inşallah 🥰❤️❤️❤️
betul1997 39+5 teyim bugün sancım var. Hastaneye gitmek için sancılarımın biraz daha artmasını bekliyorum. Düne kadar ben de doğuramıyorum diyordum bugün belirtiler başladı, nişan da geldi bakalım doğum ne zaman olacak.
_aycaccelik betul1997 ay hadi inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim panik yapmadan sancı sıklıklarını kontrol et canım 🥰
MihricanA _aycaccelik Her gün gelecekmis gibi yapip gelmiyor bende diyorum memeyi verecekmiş gibi yapıp geri cekcem😂
betul1997 _aycaccelik İnşallah hepimizin doğumları kolay olur, sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza🥰