_aycaccelik Oglakdorukcum Allahın izniyle hepsi geçecek unutacağız bugünleri kötü kısımları tabi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
Oglakdorukcum _aycaccelik evet insallah bugunler kaldı btti sayılı artık sağsalim kucagımıza alalım dogumuda atlattık mı insallah cok guzel günler yaşıyacaz ❤️😘 size de kolay dogumlar dilerim ben buarada 39 5 im kilosu da 3330 Du 3 bucukşa dogar herhalde bizimki de
_aycaccelik Turnakus hahahahaahh bu yılı da beğenmedik anne boşver bu seneyi de burda çıkaralım der gibiler hahahah 😂😂
Turnakus _aycaccelik ayy aynen öyle gelsin diye neler yapmıyorum gelesi yok ☺️Hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Busraveminisi1 _aycaccelik aynıyız bende 38+5 im 🙈😂gelen giden yok 38+1 de çatı muayenesi oldum doktorum gaza getirdi süper yumuşamış bu hafta doğum var diye yok daha bişeycik😬ama belim kasığım fena adet olacakmışım gibi sulu akıntım var midem bulanıyor ishalde olmuşum bugün bekliyoruz
_aycaccelik Busraveminisi1 ayyy hadi inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim 🥰🥰 ben de şimdi doğurmayı aşerdim keşşşke benimde olsa tüm doğum belirtilerim hahahaahh 😂😂😂
BugleminAnnesi97 Busraveminisi1 ishal olduysan tamamdır canım gelir bugün yarın. Bende öyle olmuştu 😬 vaktinde gelmiş . Hayırlısıyla kurtul
MihricanA _aycaccelik Valla ya daha önce hareketleri yüzünden uyuyamadigim olmamıştı 😂 Simdi böbreğim Allaha emanet😂
_aycaccelik MihricanA hahahahahaahh 😂😂😂 bi doğsalar poposunu poposunu ısırıp göstercem ona anneyi bu kadar bekletmek ayıp değil mi bakalım 😂😂
_aycaccelik Turnakus şımardı bunlar daha doğmadan 😀😀 inşallah bitanem inşallah sağlıkları yerinde olsun da ❤️🥰
Ceylanaydemir _aycaccelik Ahh günümüz aynıı 😂 Her yalancı sancıda seviniyorum ama yok 🤣🤣 bizim tospikde kilolu biraz bi an çnce gelsin istiyorum 3600 olmuştu daha beklerse nasıl doğurucam bilmiyorum 🤷♀️
_aycaccelik Oglakdorukcum amin inşallah bitanem 🥰 çok güzel kilosu muhtemelen o civarda gelir inşallah 🥰❤️❤️❤️
betul1997 39+5 teyim bugün sancım var. Hastaneye gitmek için sancılarımın biraz daha artmasını bekliyorum. Düne kadar ben de doğuramıyorum diyordum bugün belirtiler başladı, nişan da geldi bakalım doğum ne zaman olacak.
_aycaccelik betul1997 ay hadi inşallah bi avazda kurtarsın Rabbim panik yapmadan sancı sıklıklarını kontrol et canım 🥰
MihricanA _aycaccelik Her gün gelecekmis gibi yapip gelmiyor bende diyorum memeyi verecekmiş gibi yapıp geri cekcem😂
betul1997 _aycaccelik İnşallah hepimizin doğumları kolay olur, sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza🥰
Ceylanaydemir _aycaccelik sakın öyle bişey yapma sancı sırasında bile bi açılmadan sonra ıkındırıyolarmış bebeğin kafası şişiyomuş açılma olmadan ıkınınca banada ablam söyledi Allah korusun bişey olur falan yapmayalım illaki gelicekler 😊
_aycaccelik Ceylanaydemir kız yok şaka yaptım daha hamileliğin başından beri kabızlıktan ihtiyacım için sıkamıyorum korkuyorum bebeye bi şey olur korkusundan öyle şakasına dedim 😂