Sed22-09 bizimde 15 🤗
Kaç haftalık oldunuuzz
Ben küçük biziz sanırım 5+3 🙈
Kubrasenol 19 olduk tam😁
mommysweet bizde 16+4 🥰
Kubrasenol 36+6 haftalık olduk kızımla 🤰🏻💜🌼
Kubrasenol aynıyız 🙈😋🥰🧿
Ben dee 16+4 😍😍😍
kahve-cekirdegim mide buşantınız var mı
Merhaba sonun da bende katıldım:) Benim daha çok yeni 4,5-5 hafta arasındayım çok heyecanlıyım ama bir o kadar da korkuyorum:( Beta ilk 5 ocakta 14.25 çıktı 7 ocakta 68.85 sizce herşey yolunda Mıdır?
Sumeyyeunal henüz kusmadım ama bulantım oluyor akşamları genelde yemek kokularından özellikle 🥺
7+2 🐣☺️
Kubrasenol 35+0 olduk bizde kızımla çok şükür 🙏🏻😊😊❤️
15+4 olduk haftaya cinsiyet öğrenicez 😊
Bu hafta kontrolümüz var kan tahlili istiyor mu acaba istenilen bişry var mı? Gebelik boyuncakaç defa kan veriyoruz? Kolum morarıyo ve günlerce agrıo 😭😭😭
Nes_35 değerin güzel artmış maşallah hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biraz beklemelisin bir hafta sonra 2000 3000lerde kese görünebilir 😊
Nes_35 yolunda canım. İki katını geçmiş 🙏🏻😊 stres yapma hiç. Çok güzel şuan. Ben 1000 i geçene kadar iki güne bir beta için kan vermiştim. Bence sende ver ve 5 haftalık olunca doktora git hemen 🤗🤗 o seni yönlendirir zaten artık
Kubrasenol 27+2🥰
Kubrasenol 27+1 olduk son 90 gün 🙃
Zemire canım ben ne olur ne olmaz diye her ay kan idrar tahlili yaptırıp sağlık ocağında , kadın doğum doktoruma sonuçlarla gitmiştim. B12 eksikliğini de gördü bu sayede ve ona göre ilaç verdi
25+6 olduk😍 son 99 🌞 kızıma kavuşmaya🥰
9+2 🙆♀️😍