Hat-kem BurcuKubra peki canım hafta olarak mesela ben 6+1 olduğundan 6. Haftadayım diyorum bazı internet sitelerinde 7. Haftadasınız diyor sizin nasıl hesaplama
Royem62 Bahar2622 inşallah kuzum rabbim senin yüzünü güldürdü inşallah ayağın uğurlu gelir bize de bizde bu haberi paylşabliriz seninle ♥️♥️😀🤲🤲🤲🤲🤲
BurcuKubra Hat-kem en son regl tarihinizin ilk günü nedir benim 3 aralık ona göre doktorumda 7.haftadasın dedi bu programa görede öyle görünüyor
Rana-10 Bahar2622 2 ay önce ilk gebeliğimdi kalp atışı olmaması nedeyile kürtaj oldum ama Rabbime şükür bugün testim pozitif çıktı uygulamaya göre 4+0ız yarın kan vereceğim 😇😇❤️
Mimi97 Rana-10 Benimde öyleydi Eylül’de zorunlu kürtaj yapıldı, şimdi 8+3’üz inşeAllah sağ sağlim kucağımıza alırız 🤲🏻🤗🤗
Merhal09 Eda2020 bende şuan 6+4 teyim.. 2 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez… Umarım duyarız vakitleri geçiremiyoruz.. Umarım sizde duyarsınız yarın :)
Eda2020 Merhal09 2 hafta önce yazmıştım canım duyduk gittiğimde :) umarım sen de duyarsın ama duymazsanda endişe etme 8.haftaya kadar duymayanlar var :)
merve-shnbs Burcu-2910 Evet progestan ağızdanda alınabiliyormuş doktorum bana gitil olarak kullan dedi hiç yan etki yaşamadım
Anne_olmakk Bahar2622 4+3 günlüğüz bizde ve beta hcg miz 138.4 çıktı yarın ikinci ölçüme gitmek için çok heyecanlıyıııız 🥰