Bahar2622 Busrademir kan testi yapıp teyit etmelisin bence çıkan degere göre biraz bekleyebilirsin istersen☺
BurcuKubra Busrademir kese görünebilir belki ama kalp atışı için bekle istersen ben 5+6 da gittim kese göründü şükür ama haftaya gelirsen kalp atışını duyabiliriz dedi çok heyecanlıyım bir an önce geçse şu 1 hafta😍
Dilektrhn Ben aranızdan ayrildim arkadaşlar 5. Kez düşük yaşıyorum yeterince artış olmadi kese de görünmedi baharcim umarım sen sağlıklı kucağına alırsın Allah kimseye yaşatmasın umarım herkes evladına kavuşur ben pes ettim 🙏
BurcuKubra Dilektrhn Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşAllah hiç korkuluk ya da sübyen muskası falan yaptırdınız mı bazen bu yüzden de düşük olabiliyor Rabbim yardımcın olur inşAllah
Aysltnbs Dilektrhn çok büyük geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamile kalmanızı nasip etsin inşallah 🤲😘
Aysltnbs Burcinsrdgn amin inşallah 🤲 çok şükür kesesini ve yolk kesesini de gördük şuan 6 haftalık 2 hafta sonra kalbini dinlemeye gitçem inşallah 🤪😘😘
Burcinsrdgn Aysltnbs çok sevindim inşallah hayırlı evlat olsun kalp atışını da sağ sağlim duyarsınız bende cinsiyet öğrendim her geçen kontrol farklı heyecan bizler için❤️
Bahar2622 Sevdaboran hiçte gec değil tam zamanlari bazi doktorlar rahat görmek için 7yi-8i bekliyor bende 7. Haftada gideceğim ☺
Havvauzgunn Bahar2622 RABBİMİN güzel bi işi işte RABBİM herkesin kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip eylesin istiyen herkesinde kucağını boş bırakmasın
smyyclp merve-shnbs ben kullanıyorum canım 6+1 deyiz. çok hafif lekelenmem oldu doktorum ilk üç ay düşük riski olduğu için verdi hemde önlem olsun diye çok şükür uyku hali dışında hiç bi yan etkisini görmedim hafif leyla yapıyor sadece. Fitil olarak daha az etki gösteriyormuş belki de ondan.
Hat-kem Merhabalar Bugün 6+0 olduk geçen hafta keseyi görmüştük bugün de kalp atışını gördü ama duyulmadı ritmi dakikada 113 dedi normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sizler kaçıncı haftada duydunuz normal mi yani