Eda2020 Merhal09 2 hafta önce yazmıştım canım duyduk gittiğimde :) umarım sen de duyarsın ama duymazsanda endişe etme 8.haftaya kadar duymayanlar var :)
Merhal09 Eda2020 umarım yarın bende güzel haberleri yazarım buraya :) beklemeye gerek kalmadan duymayı diliyorum.. Yoksa günler geçmek bilmiyo…
34Gizem Halsizlik yaşayan var mı ya. Midem kötü oldu baya prilam kullanmaya başladım ancak uyandığımda ilk bir saat çok halsiz oluyorum yemek yiyemiyorum 😔
2bebis1anne 34Gizem bende aksam yemekten sonra cok fazla halsizlik oluyo ama kafami kaldiramicak hale geliyorum ama aksam yemeginden once hic oyle sorunlarim yok
Hat-kem Bende çok sık acıkıyorum mide bulantısı falan hiç olmadı zaten, Glukoz a baktırdım normal çıktı benim gibi olan var mi 🙈
Mkazel Bahar2622 bende 5+4 canim gecen hafta p.tesi 4+2 ile ogrendim hamile odgmu ama kesem görülmedi. Haftaya sali gdcem minik kesemi gormeye ins belki kalbide duyarmmm hamile olmak cok.cok heycanli.bir durum ama hen bazen karamsarlga dusuyorum ya keee gorlmezee ya bos gebelkse flan dye ilk hamilelgm ondan acayip evhamliyim ne mide blantisi ne bas donmesi ne de halsizlgm var hc brseym yk birde :)
Bahar2622 Mkazel mide bulantilari icin daha erken umarim olmaz ama benim 6. Haftaya girdigim gün başladı 🤗 hic evham yapıp kendinizi üzmeyin sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah