Esmente29 Saremablaolacak sadece keseyi gördük canım kalp atışı duyulacak gibi ama kesin olması için 2 hafta sonra açayım dedi. Zaten devlet hastanesine gittim ben makinalar çok iyi değil şimdi orayı bıraktım özele gidicem haftaya cumartesi bakalım duyarız inşallah 🙏
Seymanur25 Mrb bizde daha çok küçüğüz 5+3 kese göründü çok şükür haftaya kalp atışlarını duyabilirmişiz 🥰 hamile olmak çok güzel bir duygu içimde mucizem var ❤️
Bahar2622 Bircanm evet geçen ay hamile olmadığıma cok üzülmüştüm ve o zaman keske hamile olsamda midem bulansa herseyine raziyim demistim 😔
1birgun aylinngly merhabalar en son adetim aralığın 5 i ocağın 6 sonda kan varmıştım 63.4 çıkmıştı doktora gittim 2 günde 2 katına çıkması lazım dedi salı günü 12 sinde kan vercem birdaha geç geç döllenmemi olmuş acaba adetim 30 günde bir olur yani adetim 2 gün geçmişti yaptım
Fatma-yldz Sevda4125 benim 6.haftamda başladı 7-10 gün arası sürdü şimdi 10.haftadayız ara ara oluyor onun varlığını hissstmek çok guzsl ama olsun😅😇😍😍
Cey_ Biz de 6+6 yız ☺️ 4. Haftada keseyi , 5. Haftada kalp atışını gördük , haftaya tekrar göreceğiz bakalım kendisini neler yapıyor 😊
snm1- Bahar2622 evet her gidişinde bir sonraki aşama için daha Bi heyecanlanıyorsun. Ama cinsiyet ten sonra bir rahatlama geliyor herşeyi netleştiği için 💕😘
MirayArslan Bahar2622 Merhaba bahar 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bende kesmeyi bile göremedim btg 549 çıktı ama daha çok yeni olduğu için sadece insanların tepkileri beni mutlu ediyor 🥰 birde çok heyecanlıyım nasıl olucak nasıl geçicek hamilelik duygusalım endişeliyim bizim böyle gidiyor ya sizin nasıl 👍❤️😂
Bahar2622 MirayArslan evet kese icin biraz beklemeliyiz, düşünmesi bile cok güzel geliyor bende de biraz duygusallık var🤭
Bircanm Havvaylmz bizim haftamız aynıymış ben hala duyamadım kalp atışını 7+1 de gitmiştim kontrole doktorum henüz küçük olduğu için şuan dinletmiyorum dedi ama ultrasonda kalp ritmini gördüm 2 hafta sonra kontrolüm var 11+1 olmuş olucaz inşallah o gün duyucam 😊
Tuba93u Bahar2622 Bahar2622 merhaba hangi kan değeriniz de sorun oldu ve iğneye başladınız benimde ufak bir sorun mevcut ama korasprin ile devam edebileceğim söylendi
Bahar2622 Tuba93u mthfr 677 olan heterozigot. Normalde bu değerle iğne başlanmıyormuş ama iki kaybim oldu ve bebeklerle ilgilide bir sorun olmadığı için önlem amaclı iğne başladık
Bahar2622 bsracvk cok heyecanlı ilk haftalar azıcık büyüse karnimizda hissetsek belki dah rahat oluruz🥰
bsracvk Bahar2622 aynen önce bi kalp atışını duysaydık kalp atışını duymadan ben daha varlığına inanamıyorum 😒